Cristina se simte exclusa din Tabara Rosie


cristina 26.04De putin timp Cristina s-a apropiat tot mai mult de doamna Paula, care a sfatuit-o sa stea la distanta de Alina si Veronica.

Prietenia dintre cele 3 concurente, Cristina, Alina si Veronica s-a destramat, cele din urma fiind deranjate de apropierea Cristinei de potentiala soacra.

Cristina s-a simtit exclusa din Tabara Rosie, dar nu numai de Alina si Veronica, dar si de Alexandra si Georgiana.

Cristina a recunoscut ca parintii acesteia au avertizat-o ca in acest concurs este singura si ca nu are prietene, insa Cristina a tot incercat sa fie prietena cu concurentele din Tabara Rosie, dar se pare ca incercarea ei a esuat.

” Eu nu sunt prietena cu Cristina” au fost cuvintele Veronicai, care a dorit sa mai adauge despre Cristina “n-am incercat sa o influentez”.

Alina, spre deosebire de Veronica a afirmat ” Am considerat-o prietena pe Cristina”.

Concurentele Alina si Veronica au fost deranjate de faptul ca doamna Paula impreuna cu Cristina le-au vorbit pe la spate.

Ce parere aveti de conflictele aparute in Tabara Rosie?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Cristina se simte exclusa din Tabara Rosie”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    MONY SEXY Says:

    desteapto scriu pentru ca nu o sufar si nu vreau sa se mai creada asa importanta

  2. 19
    MONY SEXY Says:

    normal ca a fost exclusa din tabara rosie este foarte grasa si foarte idioata

  3. 18
    elena Says:

    bv crina esti supe imi place de tine tineo tot asa esti tare imi place felul tau de afii si nu are rost sa te schimbi te poop elena

  4. 17
    alexandra Says:

    bey fratzilor dak nu va place dc mai scrieti de ea??…esti o squmpa si mi’ar placea sa ramai prietena cu diana k aman2 sunteti squmpe…:*:*:*:*:X:XX:X

  5. 16
    lidia Says:

    sall cristina esti extraordinara,tineo tot asa
    imi place foarte mult de tine
    tineo tot asa,esti super tare
    nu mai baga in seama toate prostiile n,nu te mai consuma ca nu are rost.esti ce mai dragalasa din toate fetele din casa,nu stiu de ce au numito pe diana cea mai sexy fata din casa nora pentru mama fiindca tu esti ce mai dragalasa.te pupyc dulcik si ai grija de tine si de lucian

  6. 15
    ALEXANDRA Says:

    bv cristina esti super…*tineo tot asa

  7. 14
    lorena Says:

    Cristina de ce nu “a batut toba “ca si Diana nu inseamna ca ea nu provine dintr-o familie instarita . Lucian se va insura din interes pt. averea ei si nu pt. ca o iubeste cum sustin altii….Dupa 8 luni de sedere in casa NPM4 nu s-a uitat nimeni la ” falcile ” ei , iata dupa o lunga si binemeritata asteptare apare flacaul pe cal alb , Lucian si o scoate din monotonia zilnica .

  8. 13
    lorena Says:

    Cristina persifleaza tot timpul si vorbeste de pe varful buzelor , de parca ar avea mamaliga in gura , de fiecare data trebuie sa dau sonorul la mai tare la TV , sa o inteleg ce vrea sa spuna…Are o spoiala de inteligenta si o mimica perfecta.

  9. 12
    enna Says:

    bravo cristina esti suuper..:*tineo tot asa

  10. 11
    ivonna Says:

    bravo cristina esti super…

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free