Laurentiu simte ca Alexandra il uraste


alexandra 26.04Intre Laurentiu si Alexandra au aparut mici divergente. Acestia se pare ca au ceva de impartit, dar niciunul nu vrea sa recunoasca acest lucru.

Laurentiu simte ca Alexandra il uraste si ca are ceva cu mama lui, mai ales din comportamentul ei fata de cei doi si ultimele dezvaluiri pe care le-a facut despre acestia, si anume ca au venit in casa pentru Marele Premiu.

Doamna Adriana considera insa ca toata lumea a venit pentru bani.

Alexandra neaga toata afirmatiile referitoare la faptul ca l-ar ura pe Laurentiu si pe mama acestuia. Concurenta a declarat ca se comporta normal cu cei doi.

Intrebat fiind daca mai are sentimente fata de Alexandra, Laurentiu a marturisit ca nu ar mai avea niciun sentiment.

Credeti ca Alexandra il uraste pe Laurentiu? Daca da, care considerati ca ar fi motivul?

Articol realizat de Raluca Neagu

13 comentarii la “Laurentiu simte ca Alexandra il uraste”

  1. 1
    lili Says:

    Alexandra e prea fraiera ,nu stiu de ce a intrat din nou in casa ca pe baieti ii stia de ;dar ce naiba sa manance acasa? ca doar s-a vazut de unde iese marele manechin.

  2. 2
    adela Says:

    eu cred ca alexandra nu il uraste pe laurentiu

  3. 3
    bogdan Says:

    doi prosti

  4. 4
    irene Says:

    “marele manechin” e chiar singura fata care da bn p sticla, nu e mahalagioaica cum is restu’. Probabil esti o par*suta lili si t oftik fizicul alexandrei, kre e un model reusit.este f frumoasa; nu conteaza c casa are-nici restu nu stau in lux.conteaza sufletul,iar laurentiu nu merita nici o fata;e un golan!!!

  5. 5
    gaby Says:

    manechin meshin ce dr*cu ai mai intrat in casa,tot te lauzi ca au sarit cu autografe lumea de afara pe tine minti tot timpul esti o par*suta se stie dute dr*cu proasto care iesti.

  6. 6
    Florina Says:

    Eu nu vad rostul Alexandrei in casa. Poate cei de la kanal d schimba tematica concursului, dupa ideea Veronicai, sa se faca cupluri intre concurenti pe baza ,,principiilor si ideilor comune,, .Ha,ha,ha…

  7. 7
    Alina -Tatiana Says:

    eu nu intelg – sincer nu inteleg – de ce au mai intrat in casa DACA NU AU DE GAND SA FACA CUPLU – ce inseaman balciul atsa – dar aici singuri vinovati sunt cei de la Kanal D, deoarece ei insisi nu respecte formatul emisiunii, ce pretentii mai avem de la concurenti.
    pentru ca , banuiesc, prima intrebare pe care o fac la preselectie este – de ce doresti sa intri in casa, intetionezi sa formezi un cuplu??? deci………..
    e un fel de bataie de joc aceasta emisiune !!!!!

    mai este cineva de acord cu mine??? :)

  8. 8
    sory Says:

    nu stiu de ce au reintrat in casa chiar nu pot sa inteleg…acu vin acu pleaca ce se cheama’tiganeala asta’.pe alexandra no suport cand o vad ma ia dr(ci e prea inganfata prea plina de ea da cine se crede,e frumoasa nu pot sa zic si arata bn dar trebuie sa fie si ea mai populara mai draguta nu sa vb cu sictir,dar nici nu stie sa vb o fraza intreaca.luati masuri kanal d ca o sa pierdeti toti telespectatori cu faze din astea …

  9. 9
    cameluca Says:

    de acord cu tine alina-tatiana

  10. 10
    seli Says:

    Alexandra da clasa multora..ca fiecare are si ea defecte….dar obs ca cei care o critica sunt numai fete…va roade invidia???:))

  11. 11
    DOINITA Says:

    INTRADEVAR ESTE O BATAIE DE JOC ACEASTA SERIE NPM CHIAR CA NU LE VAD ROSTUL ALEXANDREI,ADRIANEI SI LUI LAURENTIU IN CASA CULMEA CA NU SE MAI FAC NICI ELIMINARI DE CATEVA SAPTAMANI.AM IMPRESIA CA VERO-TERO NU MAI ESTE PROTEJATA SI DE ACEEA NU SE MAI FAC NOMINALIZARI,DE CE LA INCEPUT NE SPUN CA SE FAC NOMINALIZARI IAR PANA LA SFARSITUL EMISIUNII FAC PE DR*CU IN PATRU SI NU DAU PE NIMENI AFARA CEA MAI URATA EMISIUNE NPM

  12. 12
    nelu Says:

    acest baiat laurentiu e un….PAPAGAL isi da niste aere de baiat de oras dar el e un TARANOI …….PIEI DR*CE ! ! !

  13. 13
    ALEXANDRA Says:

    eu cred ca alexandra nu il uraste pe laurentiu e doar invidioasa pe el.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free