Georgiana considera ca Diana si Valentin formeaza un cuplu fals


georgiana 14Fiind deranjata de unele afirmatii facute la adresa cuplului ei cu Costi, Georgiana a afirmat ca cei mai falsi sunt Diana si Valentin.

Georgiana si Diana au intrat in conflict inca de la desemnarea Dianei ca Fata Lider, iar de atunci cele doua concurente par a nu se mai suporta una pe cealalta si nu pierd niciun moment pentru a se jigni sau acuza.

Diana a fost foarte suparata pe afirmatia pe care Georgiana a facut-o la adresa ei si a sfatuit-o ca pe viitor sa nu mai aduca in discutie cuplul ei.

Credeti ca Diana si Valentin formeaza un cuplu fals? Ce parere aveti de conflictul dintre Georgiana si Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

38 comentarii la “Georgiana considera ca Diana si Valentin formeaza un cuplu fals”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 38
    costela Says:

    PAI GEORGIANA VORBESTE DE DIANA , EA NU SE UITA LA EA CUM ARATA PARCA ZICI CAI BARBAT IMI PARE RAU DE COSTI DAR IL TRAGE IN JOS . NICI NU VORBEA LA INCEPUT SI ACUM A PRINS TUPEU ALATURI DE VERO ,ALEXANDRA MANECHINUITUL SI ALINA CARE TOATA ZIUA ZICE; NU COMENTEZ

  2. 37
    ivonna Says:

    am auzit ceva pe aici ….ceva de genu diana si valy sunt singurul cuplu adevarat…nu zic ca nu ar fii dar si cristina si luci sunt un cuplu adevarat..sa nu uitam de ei doi

  3. 36
    roxana Says:

    Diana si Vali sunt singurul cuplu adevarat din casa. Georgiana ar fi mai bine sa invete sa vorbeasca si dupa aia sa se ia de Diana. Pana ceva timp Georgiana nu scotea o vorba si acuma se crede cine estie cine ca o reusit sa ridice un pic tonul la Diana. Uita-te tu la tine cu arata cuplul tau si apoi leagate de alte cupluri.

  4. 35
    giuliana manea Says:

    georgiana are un caracter …sau mai bine zis nu-l are,e foarte limitata,la fel si veronica,cristina si alina.sunt niste prefacute,invidioase si rele.nu au nici un D-ZEU!georgiana a fost muta la inceput,dar muta pt. ca nici n-avea vocabular,nici ce sa vorbeasca.cuplul l-a facut de complezenta…adica pt concurs.

  5. 34
    ally Says:

    bn k sunteti voi perfectele pu*lii mele…brv tie georgiana…..tineo tot asa….

  6. 33
    ana-maria Says:

    ce tot vorbeste ea ca nu e in stare sa formeze un cuplu sau a uitat pentru ce e emisiunea .e in plus acolo,precum veronica.doua invidioase care nu au sa reuseasca nimic in viata daca nu isi schimba atitudinea.alexandra era innebunita sa iasa din casa sa se intalneasca cu “karmaz”care a cam lasat-o cu fundul in balta de buna ce e… :) ))

  7. 32
    mihaela Says:

    nu stiu de ce a intrat in casa georgiana dar este cea mai urata ,face cuplu degeaba ca si asa nu simte nimic pentru saracu baiat si sse mai da si pupaza:))frate georgiana uitate mama in oglinda:))nu fi fraiera

  8. 31
    mihaela Says:

    georgiana este o falsa .Are dreptate Diana cand spune sa se uite in oglinda pai sa se uite.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free