NPM3: Andreea si Stefan se pregatesc sa faca un copil


andreea si stefanAndreea si Stefan, fostii concurenti Nora pentru mama 3, s-au casatorit la finalul competitiei, iar in prezent sunt un cuplu foarte fericit, care au o casnicie de invidiat.

Desi in viata lor au existat si momente mai triste, cei doi nu au renuntat la iubirea lor si au continuat impreuna, ca un cuplu solid.

Andreea si Stefan au recunoscut ca participarea in concursul Nora pentru mama 3 i-a ajutat foarte mult in afacerea pe care si-au deschis-o impreuna.

Cei doi au marturisit ca au o casnicie fericita si in prezent se pregatesc sa faca un copil, lucru care le-ar implini si mai mult viata.

Ce parere aveti de evolutia cuplului Andreea – Stefan, dupa experienta Nora pentru mama 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “NPM3: Andreea si Stefan se pregatesc sa faca un copil”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    simona Says:

    cred ca andreia este si insarcinata ca asa zicea de 8 marie can sa prezentat ca npm5 ami pare folate rau daca sda intamplat asa asta e fiecare din ei meg pe drumul lor

  2. 18
    simona Says:

    andrea si stefan fosti concurenti npm3 sau despartit deoarece andrea a scri pe forum ca stefan mergea la una in caiova si nu venea acasa

  3. 17
    anag Says:

    casa de piatra ptr andreea si stefan si imi pare rau de doamna stela nu stie nimeni de ce a murit?

  4. 16
    sanda Says:

    concurentii mei preferati. o sarcina usoara si ma bucur mult ca sunteti impreuna.

  5. 15
    gianina Says:

    MA BUCUR PENTRU EI,SUNT UN CUPLU FRUMOS………..ASTEPTAM SA-I VEDEM CU BEBELE

  6. 14
    virginia din Galati Says:

    MI-A PLACUT DE ANDEEA SI STEFAN SI DE D-NA STELA(D-ZEU S-O ODIHNEASCA)SI LA CUPLUL LOR LUCICA A AVUT DE COMENTAT SI SPUNEAU CA EI FAC UN CUPLU DE DRAGUL CONCURSULUI.S-A DOVEDIT CA PAREREA DUMNEAEI ESTE O PARERE GRESITA CA EI CHIAR AU DOVEDIT CA SE IUBESC SI LE DORESC CASA DE PIATRA SI SA IMBATRINESCA IMPREUNA SI SA AIBA 2 COPII.

  7. 13
    loredana Says:

    bv lor,le doresc multa sanatate si fericire.felicitari

  8. 12
    lyana Says:

    Ma bucur mult sa aud acest lucru! Sper sa aiba o sarcina usoara, sa se iubeasca mult pentru ca iubirea dintr-o casnicie este cel mai frumos lucru pe care il poti realiza in aceasta viata. FELICITARI!

  9. 11
    Andreea Says:

    concurenti mei preferati din nora pt mama 3 si imi pare rau pt domna stela pt ca era o femeie de nta 10 da voi sa fiti mreu tari i sa va iubiti

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free