NPM3: Alina si Ionut – o casnicie fericita


alina si ionut npm3 copyAlina si Ionut, castigatorii editiei a 3-a Nora pentru mama, au dorit sa dezvaluie amanunte din viata lor dupa terminarea concursului.

Cei doi au recunoscut ca au o casnicie fericita si ca se inteleg foarte bine ca tineri casatoriti.

Alina si Ionut, fostii concurenti Nora pentru mama 3, au dorit sa dezvaluire ca si-au cumparat un apartament in Bucuresti cu banii castigati in concurs, apartament in care nu au reusit sa se mute inca.

Cei doi tineri indragostiti au recunoscut ca isi doresc un copil insa mult mai tarziu, deoarece in prezent vor sa puna accent mai mult pe cariera. Alina se pregateste sa intre in invatamant.

Ce parere aveti de evolutia cuplului Alina – Ionut, castigatorii competitiei Nora pentru mama 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “NPM3: Alina si Ionut – o casnicie fericita”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    carmen Says:

    Bravo voua! Va doresc tot binele din lume si asteptam vesti bune in continuare si de ce nu si un bebeu.Le a-ti dat peste ochi tuturor celor care nu au avut incredere in voi.Am si eu un baiat de 25 ani ca Ionut si o prietena a baiatului meu ca si Alina si mi-as dori sa se inteleaga si sa fie fericiti.Ii iubesc pe amandoi ca si pe voi doi.Carmen

  2. 17
    vily Says:

    felicitari,sinteti niste scumpi nu regret ca te-am votat infinit alina,am vrut sa cistigi si am crezut in voi doi tu si ionut
    felicitari sa fiti fericiti si iubiti. va pup valy

  3. 16
    necsat milica Says:

    sunteti niste super scumpici. BRAVO ALINA. SA VA DEA DOMNUL MULTA FERICIRE,SANATATE,BUCURII,IMPLINIRI SI NOROC .SA VA IUBITI MULT,SA FITI SINCERI,TOLERANTI,AMBITIOSI,RESPECTUOSI,SA FITI F E R I C I T I.PUPICI cantitatete nedefinita.

  4. 15
    Anonim Says:

    Va`n iubit tot timpul si inca vba iubesc sunteti cei mai tari concurenti de la nora pt mama toate sezoanele va iubesc dar si vlad si alina

  5. 14
    Aida Says:

    ma bucur mult pt ei:*:*:bv lor

  6. 13
    gianina Says:

    ma bucur foarte mult ca sunt fericiti……..au fost preferatii mei.s-o tina tot asa si sa mai auzim vesti buna de la ei

  7. 12
    fany Says:

    ma bucur foarte mult pentru ei.au fost favoriti meicand erau in casa.ii iubesc si le doresc casa de piatra.

  8. 11
    opetlili Says:

    minunat,insa alina nu-l iubeste pe ionut fff.sincer,si mi se pare ca nu se potrivesc.Desigur,e doar parerea mea si nu ar trebui sa jigneasca.In rest sunt de acord cu ”dor” si cu ”ioii”.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free