Alice isi doreste sa fie concurenta NPM4


alice 15.02Alice, o tanara de 21 de ani din Roman, isi doreste sa devina concurenta Nora pentru mama 4 cu drepturi depline. Alice locuieste de 3 ani in Italia, mai precis la Roma. Ea se declara o fire vesela, ambitioasa, muncitoare, dar si un pic agresiva.

Alice a marturisit ca a venit la Nora pentru mama pentru a-si gasi jumatatea, care ar trebui sa aiba urmatoarele calitati: sa fie fidel, dragut si iubaret.

Alice a declarat ca il place pe Vlad.

Ce parere aveti de Alice? Care credeti ca sunt sansele, ca ea sa devina concurenta Nora pentru mama 4 cu drepturi depline?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Alice isi doreste sa fie concurenta NPM4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    livia Says:

    alice e prea proasta nnu stiu ce a cautat la nora pt mama.eu cred ca a mers numai ca sa se vada si ea la tv dar nu pt asi gasi jumatatea fiindca la cat de proasta e nimeni nu se uita la ea.e mai proasta decat permite legea

  2. 17
    ligy Says:

    aspectul ei fizic este unul foarte placut. bafta in viata!

  3. 16
    ligy Says:

    nu cred ca v-a ramane in casa,pt. ca nici un baiat nu i se potriveste. prima mea impresie a fost ca are fite de Italia,insa acum inclin sa cred ca este doar foarte introvertita.

  4. 15
    alina Says:

    fata asta a intrat in casa de o saptamana ,daca imi place sa folosesc cosmetice vin cu ele ( nu cred ca i sau terminat intro saptamana )sau poate ca aici e moaca,hai sa cer.Mi sa parut ciudat ca la lista de cumparaturi a cerut asa ceva

  5. 14
    roxanika Says:

    parerea mea e ca ALICE nu are ce cauta an casa……….

  6. 13
    maria Says:

    Pentru …DIN TIMISOARA…avea curajul ALICE sa recunoasca…eu cred ca a si uitat de discutie…la ALICE daca ai faci …,,BOO ,,…cade jos…

  7. 12
    nana Says:

    fara vreo intentie de a jigni zic la fel ca ceilalti de pe forum ca pe fatuca nu o cam duce capusorul mare lucru.iar faza cu vorbitul romaneste este de rasul curcilor.nascuta si crescuta in romania si vezi-doamne dupa 3 ani de stat in italia are deficiente in vorbirea limbii romane.are sreptate d-na maria cand spune ca e o rusine.cea mai buna dovada fiul dansei.nu are ce cauta alice in casa.ce sa avem o a doua alexa?careia nici acum nu-i inteleg rostul si prezenta in casa.

  8. 11
    alexa Says:

    nu prea imi plc alice…e cam prostuta ,nu stie sa se exprime…park ii e frik sa vb..

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free