Doamna Daniela – Mama Saptamanii (23 ianuarie 2010)


daniela 23.01Dupa mai multe saptamani in care nu s-au deschis plicurile cu Mama si Nora Saptamanii, la Seara eliminarilor din data de 23 ianuarie 2010, doamna Daniela a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 41,6% din votul telespectatorilor.

Doamna Daniela s-a aratat foarte surprinsa de decizia publicului de a o vota intr-un procent atat de mare, dar in acelasi timp a fost si foarte fericita.

Deoarece s-au facut nominalizari de fete, doamna Daniela a votat-o pe Alexandra.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Daniela a obtinut titlul de Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Doamna Daniela – Mama Saptamanii (23 ianuarie 2010)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    dumitru tanase Says:

    mai de graba e apreciata de voturile telespectatorilor cred ca toti concurentii se bucura de aprecierea celor de la kanal d chiar si noi care comentam aici pe site. e mai noua si dansa na ce sa-i faci stai sa se invecheasca

  2. 9
    isache Says:

    Nu stiu la ce emisiune va uitati ,dar sa nu uitam ca doamna valeria la inceput nu a scos o vb mai mult de o luna,iar voturile sunt in functie de rudele ,prieteni,amici pe care ia-ai lasat afara,de nota ca DANI se poate mandri ca a lasat afara multe asemenea persoane care o sustin.Sunt mandru ca are multe rude,prieteni,colegi ,amici etc.In numele Danielei va multumesc tuturor ce-i sunteti alaturi.Iar faza cu nasu va pot spune eu care este situatia ,este alergica la praf si acela este un tic manifestat in urma alergiei.

  3. 8
    ioana Says:

    Cum de a iesit aceasta d-na mama saptamani ? nu a facut nimic bun in casa si iata ce apreciata este de kanald . O vedeam intr-o secveta care a fost data de cateva ori cum se scobea in nas ,poate asta a facuto remarcabila !? ca in rest doar barfeste si tine compania la prostie lacramioarei . Cea care merita era d-na Valeria nu aceasta doamna .

  4. 7
    tzuca Says:

    O parere proasta am despre dansa.Chiar nu merita sa fie mama sapt.,merita d-na valeria.e o tzatza…stie ea asa de bn desprre concurenti mai mult decat celelalte mame care au stat 4 luni? sai fie rusine ca se da bine pe langa mame si ea sa aprobe tot ce se vb in casa.Asa nu ajunge nicaieri.

  5. 6
    Din Timisoara Says:

    Ce-i de spus despre doamna asta?! Nu s-a evidentiat cu nimic… doar ca – iata A SCOS LIMBA ….

  6. 5
    george Says:

    am ramas fara c uvinte.nu a facut nimic costructiv in casa decat led-a barfit pe fete dar se pare ca telespectatorilor asta le place

  7. 4
    florina Says:

    Ma surprinde. Cred ca seamana f. mult la caracter cu Lacramioara. Nu am remarcat ceva deosebit la dinsa, doar ca ii place sa barfeasca.

  8. 3
    gabriela valentina Says:

    ma surprinde deoarece am vazut-o numai bagandu-se in barfe! nu am vazut sa faca ceva in casa , sa le dea vreun sfat fetelor sau baietilor. am vazut ca intotdeauna cand e ceva de spus de rau de cineva isi da cu parerea,dar nu de bine,despre cel in cauza.

  9. 2
    cip Says:

    Ca sa iesi mama saptamanii tb sa taci cat mai mult, “asa telespectatorii te vor cunoaste din priviri”

  10. 1
    BaBy07 Says:

    nush ce sa zik…pana acu este ok dar mi’ar fi placut sa iasa d’na Valeria cred k ar merita,parerea mea:)

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free