Conflict intre doamna Lacramioara si Diana


lacramioara 21.01Dupa Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2010, doamna Lacramioara a intrat in conflict cu Diana, despre care considera ca a fost invidioasa, la fel ca si doamna Valeria, pe faptul ca Vlad si Alina au castigat vacanta la Roma.

Doamna Lacramioara a fost deranjata de comportamentul Dianei, care timp de mai multe zile a evitat-o.

Desi cele doua au avut opinii diferite despre cele intamplate, la Finala Saptamanii din data de 22 ianuarie 2010, doamna Lacramioara si Diana au marturisit ca s-au impacat si relatia lor este aceeasi cu cea de dinaintea conflictului.

Ce parere aveti de conflictul dintre doamna Lacramioara si Diana?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Conflict intre doamna Lacramioara si Diana”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    adrian Says:

    cred ca esti singura din toate concursurile care le-am vazut la nora ptr mama,care nu da dovada de nimic ,ba chiar pe ultima suta de metri acum ,dai dovada de o impertinenta de nevazut .revizuiesteti comportamentul si ai grija de relatia copiluli tau nu de a altora .cred ca vlad se potriveste mai bine cu veronica .aaaaaaaaa,si dute fati ceva la dinti aia ca nu vezi cum arati ?

  2. 9
    dumitru tanase Says:

    dna lacramioara poate s-a plictisit de realtia lui vlad cu alina se se ia de concurente

  3. 8
    isache Says:

    comentariile sunt adevarate ,sa nu uitam ce a spus vlad la inceputul editiei.(Veronica esti persoana in bratele careia vreau sa ma trezesc dimineata,vreau sa fi mama copiilor mei),lucru ce lui alina nu i la spus ,deci:Alina este o unealta de a avea un cuplu deoarece stie ca nu este sustinut prin voturi,iar vero fiind protejata de voturi au sansa sa ajunga in finala si sa-si inplineasca visul.

  4. 7
    Patru Simona Says:

    Cine a bagat-o si pasta in concurs?Seamana leit cu Doamna Lucica din Nora pentru mama 3. Impeuna cu Veronica sta toata ziua la barfa. nu va mai suport. Vedetiva de treaba si lasati concurenti in pace.

  5. 6
    Rodica Says:

    Sunt de acord cu tot ce ati spus. Un caracter mai infect ca al Lacramioarei si al Vermorelei nu am mai intalnit S-au coalizat si prin cele mai marsave metode lupta pentru castigarea marelui premiu. Alina este un pion in aceasta lupta, o victima sigura. Diana, incearca sa eviti intrigile in care vor sa te atraga. Ele incearca sa va aduca in situatia in care sa va pierdeti stapanirewa de sine , asa cum a facut si cu cei 3 concurenti descalificati ( imi pare fff rau pentru ei )

  6. 5
    tzuca Says:

    Madam lacramioara asa cum a fc cu mamele lui laurentiu si a lui mihai de le barfea si le critica,a trecut apoi la d-na maria, acum trece la d-na valeria ….mai tarziu trece la d-na mihaela si tot asa …EA SI VERONICA CALCA PESTE OAMENI.Taie si spinzura.

  7. 4
    asy Says:

    aveti grija cu Dona LACRAMIOARA
    ASA CUM A SCAPAT DE ELENA SI BOGDAN
    asa vrea sa scape de DIANA SI VALENTIN CU STAMBE SI MINCIUNI

  8. 3
    Luminita Says:

    nu te mai suporta nimeni cauta-ti locul in alta parte aseaza-te pe marginea santului ca numai de barfa esti buna cu veronica faci o echipa buna

  9. 2
    cip Says:

    Nu e oare acesta cuplul rival, in castigarea marelui premiu?

  10. 1
    BaBy07 Says:

    singura mama pe care nu o SUPORT!!!:|
    atat rautatea este in ea…ce ma enerveaza cnd zice k ea nu este vinovata k nimic parca ar detine adevarul in casa pff:|….hmmm acum urmatorul cuplu vizat diana si valy?!femeia asta mai mult sta k veronika si vb decat k alina:-j….

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free