Brandusa vrea sa-i faca un cadou lui Mihai


brandusa 21.01Brandusa a rugat-o pe Alina sa-i cumpere de la Roma o inimioara si un ingeras, si a mai avut o dorinta “vreau sa ies Nora Saptamanii”, pentru a-l elimina pe Ionut si pe doamna Mihaela, crezand ca astfel ii va aduce doamnei zambetul pe buze.

Brandusa a marturisit ca inimioara si ingerasul primit de la Alina si Vlad de la Roma, doreste sa i le daruiasca lui Mihai, fostul concurent Nora pentru mama 3.

De ce credeti ca dupa cele intamplate intre ea si Mihai, Brandusa doreste sa-i faca acestuia un cadou? Sunteti de parere ca Brandusa are sentimente pentru Mihai, fostul concurent Nora pentru mama 3?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Brandusa vrea sa-i faca un cadou lui Mihai”

  1. 5
    roxy Says:

    brenda esti mullt prea finuta ptr mihai..meriti ceva mai bun..el este un neica nimeni in comparatie cu tine.

  2. 4
    george Says:

    eu zic sa isi p;astreze cadourile pentru ea.mihai nu e genul ei.brenda are nevoie de un barbat matur nu un copil

  3. 3
    SONIA Says:

    Da, cred ca are sentimente pentru Mihai si ca e sincera.
    DIANA, cred ca ar fi necesar sa te mai duci putin la scoala si sa mai faci vreo 4 clase ca m-au apucat durerile de ochi citind comment-ul tau.

  4. 2
    DANA Says:

    Brindusa o nesimtita fata de mame in casa,fata de noi telespectatorii,sfideaza pe toata lumea.Staful canal D ii permite prea multe, din comportare este si isterica ea este invatata afara sa fie mereu in preajma barbatilor .Dupa mine ar trebui eliminata.

  5. 1
    DIANA Says:

    Brandusa esti nehotarata at cand a venit in studiou la gabriela mihai ai zis ca nu mai vrei sa il vezi ca poate iy si tragi o palma acuma spui ca vrei sai dai cadou hotaraste

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free