La multi ani, Alina!


alina 28.12Alina, concurenta Nora pentru mama 4, a implinit de curand 24 de ani, mai precis duminica de Sf. Stefan. Ea a avut parte de o surpriza de proportii, la fel ca si ceilalti concurenti, la revederea cu cei dragi.

Alina a fost fericita la aflarea vestii ca apropiatii ei il plac si pe Vlad. Parintii acesteia sunt de acord cu alegerea facuta de fiica lor, iar daca Alina si Vlad se certasera de curand, in prezent cei doi sunt din nou un cuplu…si din spusele lui Vlad, unul mult mai solid.

Ce parere aveti de evolutia Alinei pe parcursul competitiei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “La multi ani, Alina!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    andreea Says:

    Ali,te-ai schimbat un pic si nu imi place pentru ca pari a fi usor influentabila.Eu tot pe tine te apreciez din toate cele de acolo.Pupicei!!!1

  2. 18
    anna Says:

    alina,trebuie sa inveti sa esprimi ceia ce simti astfel nu te vei face inteleasa niciodata si ti se va spune in continuare ,,mincinoasa,, ai putea sa inveti ceva de la veronica care a stiut de la bun inceput sa se faca inteleasa si a pus punctul pe ,,i,, vlad nu te-a placut ai fost doar un moft pt.el ma intrb a vrut sa o faca geloasa pe veronica?

  3. 17
    LORENA Says:

    Alina nu stie ce vrea de la Vlad…Nu e nici frumoasa, nici desteapta …de ex. s-a
    suparat pe toti invitatii la ziua ei…chiar ea e cea care nu dialogheaza ( e bolnava
    de gelozie ) .

  4. 16
    roxana Says:

    LA MULTI ANI ALINA!

  5. 15
    C.T. Says:

    ALINA esti o fata de nota 10!poate mai intra baieti in casa sau daca nu o sa gasesti f.multi baieti care te adora afara!

  6. 14
    maryo Says:

    Te pwp VERO esti cea mai tare fata din ksa si cea mai sexy

  7. 13
    marina Says:

    LA MULTI ANI ALINA!!!!! esti frumoasa fok ce mai frumoasa si nu meriti sa suferi langa unu k vlad. desparte-te de el

  8. 12
    Monica Says:

    Alina e o fata bine educata,cu mult bun simt si nu ar trebui sa se uite la Vlad.La trecerea dintre ani dragutul de Vlad vroia sa o sarute pe buze pe Veronica,tot acolo ii sta gandul!Alina e prea finuta pentru el,pe cand Veronica e pe masura lui cat si a mamei lui.

  9. 11
    anda deltov Says:

    La multi ani, sa fi fericita. Rupe relatia cu Vlad pt. ca-ti aduce numai suferinta el si mama lui. Meriti ceva mai bun. Iti este inferior la intelect . Esti frumoasa si o sa-ti gasesti tu jumatatea.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free