Alexandra si Diana s-au certat


diana si alexandra 14.12.2009Concurentele Nora pentru mama 4, Alexandra si Diana s-au certat de curand din cauza unui mesaj legat de lavaliera Alexandrei.

Deoarece Alexandra era ocupata, Diana a fost rugata sa preia mesajul, dar aceasta nu a dorit, declarand ca nu are legatura cu ea si ca nu o intereseaza. Atitudinea Dianei a deranjat-o pe Alexandra, care nu s-ar fi asteptat la un astfel de comportament, din partea celei pe care o credea prietena.

Ca urmare a acestui incident, cele doua concurente si-au adresat niste schimburi de replici nu tocmai potrivite.

In urma celor intamplate, mamele sunt de parere ca Alexandra este cea care s-a schimbat, fiind de la un timp mai certareata. Doamna Valeria a declarat despre Alexandra: ” din fetita dulce…parca nu o mai recunosc.”

Ce parere aveti despre cearta dintre cele doua concurente Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Alexandra si Diana s-au certat”

  1. 1
    andreea Says:

    eu cred ca Alexandra nu are nicio vina,eu cred ca Diana sa facut mai orgolioasa si mai rea si prefacuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 2
    george Says:

    nu inteleg de ce diana a refuzat sa ii transmita mesajul alexandrei.a fost rautaciosa ,iar supararea alexandrei e normala.

  3. 3
    Venera Says:

    Parerea mea este ca Alexandra este prea copilarosa si face prea multe fite.Prea crede ca totul este prioritar ei si ceilati trebuie sa ii respecte capriciile de rasfatata.Daca nu face cum vrea ea isi arata coltisori.Sint destule ex;Laurentiu ,Elena

  4. 4
    raluca Says:

    alexandra nu trebuia sa intre in concurs, ce sa caute ea acolo, este un copil, diana imi place ft mt, este ft destepta si stie sa se faca placuta, ea nu vrea sa supere pe nimeni, si s-ar potrivii de minune cu ionut.

  5. 5
    maria Says:

    diana esti o frumoasa cuminte , incearca sa-l cunosti pe vali ca este un baiat de nota 10 . trebuie sa-l cunosti,intra in profunzimea sufletului si-ai sa vezi multe care ar putea sa te faca fericita!

  6. 6
    maria Says:

    eu cred ca alexandra ar trebui sa ceara sa plece acasa ca fat frumos inca nu s-a nascut pentru ea, sa astepte pana se va naste printul din holu lulu…:)))

  7. 7
    ioana Says:

    Alexandra este prea pretentioasa , foarte bine a facut Diana ca nu sa bagat in treburile ei . Alexandra stie bine ca trebuie sa respecte niste reguli in casa asa ca de ce are nevoie sa-i atraga cineva atentia .
    Prea mult a-si da ochi peste cap ,prea vrea sa fie ea interesanta dar pana la urma devine mai mult antipatica . De ce a venit la acest concurs daca are asa pretentii la baieti . Atat Laurentiu cat si Ionut sant niste baieti draguti si meritau alt ceva nu ifosele unei fandosite.

  8. 8
    Lili D. Says:

    As avea eu o curiozitate: cati dintre voi ati fosti pusi in situatia de a fi “obligati”- vezi regulile concursului- sa locuiti cu un numar de oameni straini, practic, sub acelasi acoperis, timp de 9 luni de zile? Vedeti bine ca uneori ni se acreste si de cel de langa noi, daca face vreo tampenie, iar pe cel de langa noi, ni l-am ales singuri, nu ni l-a bagat nimeni pe gat. Noua ni se prezinta franturi din ce se intampla in casa… bineinteles cele mai picante franturi. Este injust fara de concurenti sa-i blamam pentru un gest nelalocul lui, cand noi, poate, suntem mai praf ca ei, in libertate fiind. Cu atat mai mult ca stam gura casca la fiecare emisiune “nora pentru mama” :) )).

    Apreciez comentariile pertinente si lipsite de rautate. :)

  9. 9
    AURA Says:

    S-AU CERTAT DIN CAUZA DIANEI.TREBUIA SA II TRANSMITA MESAJUL.DIANA NU ESTE ATAT DE BUNA PE CAT PARE.EA DE FAPT ESTE MULT MAI RAUTACIOASA SI VREA SA FACA PE INGERASUL(CARE VORBESTE NUMAI CUVINTE URATE SI FUMEAZA SI…SE TAVALESTE CU TOTI BAIETII).BV ALEX DIANA NU MERITA PRIETENIA TA…BAFTA ALEX:*:*:*:x:x:x

  10. 10
    ramona Says:

    de alexandra nu-mi place deloc e o prefacuta

  11. 11
    danutzaa Says:

    diana este o fata de nota 100000..iar alexandra se ia tot timpul dupa veronica zici ca este un robot:))

  12. 12
    nicoleta Says:

    alexandra nu o baga in seama pe diana ca nu are habar ce vorbeste

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free