Diana la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


diana npm4 11.12La Finala Saptamanii din 11.12.2009 s-au facut nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa voteze fata pe care nu si-o mai doresc in casa Nora pentru mama 4.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Mihaela – Mihaela
Doamna Valeria – Elena
Doamna Maria – Diana
Doamna Lacramioara – Veronica

Mama Saptamanii, mai exact doamna Maria, a dat numele fetei care sa paraseasca competitia Nora pentru mama 4, si anumeĀ Diana.

Brandusa a dorit sa faca o fapta buna si sa arate faptul ca nu poarta pica, si a declarat ca isi va folosi Jokerul pentru a o salva pe Diana, daca aceasta nu doreste sa iasa din casa.

Chiar daca Diana intr-un final s-a aflat printre protejatele publicului si a fost salvata de la eliminare, ea a fost magulita de gestul pe care l-ar fi facut Brandusa si a dorit sa-iĀ  multumeasca si sa o pupe, vazand in ea o prietena.

Seara a avut un final fericit, deoarece niciun concurent nu a fost eliminat din concurs.

Ati fi preferat ca Diana sa iasa din casa Nora pentru mama 4? De ce?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Diana la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    nicoleta Says:

    diana te potrivesti cu vali dar de ce te-ai bagat peste lili nu imi plaake de tn ai rupt un cuplu care era cel mai frumos

  2. 21
    georgiana Says:

    SALL DIANA…ai ub cuplu foarte frumos cu Valentin…Vreau si eu id tau de mess sau baga u id meu de mess imi estii foarte simpatica…asta este id meu catalina.ctalina

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free