Elena – Nora Saptamanii (11 decembrie 2009)


elena nora saptamanii 11.12La Finala Saptamanii din 11.12.2009, Elena, ca si pana acum, a iesit Nora saptamanii cu un procent de 52,9 % din voturile telespectatorilor, cumulate pe cele 2 saptamani. Ea a fost urmata pe locul al doilea de Veronica, cu un procent de 22,8 % si pe locul al treilea de Diana,cu un procent de 14,2% din votul telespectatorilor.

Elena a fost nominalizata pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4, de catre doamna Valeria.

Ce parere aveti de faptul ca Elena a reusit sa se mentina pe locul 1, ca Nora Saptamanii, pentru atat de mult timp?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (11 decembrie 2009)”

  1. 1
    george Says:

    elena e o fata deosebita care a venit in acest concurs pentru a-si intemeia intemeia o familie si nu pentru bani si asta conteaza mult pentru telespectatori.

  2. 2
    ade Says:

    fata asta ii cea mai increzuta din concurs si ii foarte narcisista si cea mai enervanta fata nu o suport.si chiar nu stiu cum iese nora sapt.la voturile lor,ca p net nu a iesti niciodata…….lasa cam multe semne de ?????????.ii asa de dezmierdata si asteapta sa fie magulita de toate ea sa fie scutita de la tot api ii o puturoasa si o lenesa fara pereche in emisiune numai doarme si se fardeaza .se vede k ii mahalagioaica dupa pirsul ala din limba FIER,numai la porci le mai trebe asa ceva in rat cand is buieci,cum are elena.are un corp foarte descentrat am vz aseara in emisiune ce picioare urate are……..vai de ea ca prea frumoasa se tine.nu ii chiar urata da se tine ca o regina insa mai are de lucrat la imagine sa arate cum se tine de frumoasa.

  3. 3
    teo Says:

    Se vede cu ochiul liber că Elena studiază psihologia.Dar e şi teribil de şmecheră.O învârte chiar şi pe doamna Maria, cum vrea ea ! Elena se preocupă exclusiv de propria ei imagine ( fizic- mereu împopoţonată, fardată excesiv etc, iar ca şi caracter -se descrie pe sine enumerând doar calităţi, solicită, ca şi când i s-ar cuveni, primul loc în vieţile partenerului si potenţialei soacre, o atacă pe Diana fiindcă e în top 3 al preferinţelor telespectatorilor împreună cu Veronica,însă cu aceasta din urmă ,Elena nu are curaj să-şi măsoare forţele…). A recunoscut vineri că nu a participat la “şedinţă” fiindcă ar fi fost tentată să se certe – deci ŞTIE că dacă ar fi fost de faţă ar fi făcut scandal, conform firii ei .Toate acestea (şi altele,bineînţeles) arată că Elena, încă, se abţine de la a arăta adevărata ei faţă (care a răzbătut de câteva ori , adică exact de fiecare dată când realizatorii au dorit să ne lase să o VEDEM pe Elena în afara emisiunilor în direct)

  4. 4
    Florina Says:

    Nici eu nu inteleg cine o voteaza si de ce? Cred ca pe o scala de la 1-8 ea ar fi undeva
    pe la 7-8.

  5. 5
    CRIS Says:

    La prima vedere am placut-o mult pe Elena dar pe zi ce trece lasa de dorit.
    Vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei si crede ca ei i se cuvine totul si nu stiu pt. ce
    Daca ar tacea ar fii mult mai bine ca spune numai aberatii.
    Eu sincer nu stiu cine o voteaza??????? Poate familia si cunostintele in speranta ca va castiga concursul si se va revansa

  6. 6
    anda deltov Says:

    Eu nu cred ca este votata nora saptamanii pe merit. Am mai spus, nu am incredere in aceste voturi. Cred ca a venit in acest concurs pentru vedetism, castigarea marelui premiu si o casatorie care afara o sa fie esuata ca si cea a lui Dragos cu Tatiana. Mie nu-mi plac fetele fitoase si asa de egoiste.

  7. 7
    monica Says:

    imi pare rau dar nu imi place deloc de aceasta fata prea se crede ea atot stiutoare.daca as fi in casa as eliminao eu

  8. 8
    marinela Says:

    imi placi elena tineo tot asa si ai grija de bogdan

  9. 9
    AlInA Says:

    Buna.. mie imi place foarete mult de ELENA .are un stil foarte frumos si este si foarte draguta da bine pe sticla si face un cuplu superb cu BOGDAN.Eu cred ca merita dimplin rolul de nora saptamani este cea mai thare fata .Bravo ELENA!!!eu te sustin ..esti preferata mea si sper sa castigi concursul fi tare!!!si nu te lasa calcata in picioare !!!!BoGdAn +ElEnA

  10. 10
    mary Says:

    elena imi place si ea doar ca poate nu ar trebui sa stea prea mult in jurul brandusei..in rest mi se pare o tipa ok…poate ajunge sa faca nunta in timpul competitiei…

  11. 11
    goodangel69 Says:

    Elena imi este foarte simpatica din primul moment in care am vazut-o insa prea despica firul in patru si nu stiu daca e chiar bine pentru ea.

  12. 12
    bazil Says:

    desi cand s-a prezentat in concurs elena a facut o impresie deplorabila era slaba supta la fata si cu gheaba la nas ,sincer m-am intrebat ce cauta asa o uratenie in concurs,dar din primele zile s-a remarcat prin faptul ca stie ce vrea s-a lipit de maria si spre norocul ei semana cu fosta prietena a lui bogdan ,asa incat bogdan iubeste mai mult imaginea fostei decat pe elena ,Apoi s-a remarcat prin certurile si scandalurile din casa numai sa nu fie o figura stearsa ,ci sa demonstreze ca are temperament.TOTUL N-A FOST DECAT O STRATEGIE DAR A AVUT SI NOROC .LA MOMENTUL ACTUAL ARE CEL MAI SOLID CUPLU ,UN BAIAT CARE PRIN ELENA INCA IUBESTE IMAGINEA FOSTEI ,O SOACRA CARE IESE MAMA SAPTAMANII INTR-UN PROCENT MARE ,SI COMPORTAMENTUL EI DE DIVA ,INZORZONATA SI CARE JOACA TEATRU LA MARELE GREU SI CARE STRIGA CA DIN GURA DE SARPE CA-L IUBESTE PE BOGDAN …EROARE ,NU-L IUBESTE O ASTFEL DE FIINTA NU SAE IUBESTE DECAT PE EA.

  13. 13
    bazil Says:

    SI MAI DOREAM SA SPUN CA ELENA INGRASANDU-SE ARATA BINE

  14. 14
    irina_scumpik Says:

    Elena nu stie sa o respecte pe Doamna Maria,i se pare ca vb civilizat?

  15. 15
    nicoleta Says:

    BV ELENTZA IMI PLAKE MULT DE TN ESTY O SCUMPA TE POTRIVESTI CU BOGDAN PWP

  16. 16
    stefik Says:

    eu am o parere foarte buna despre elena.prima data knd a intrat in ksa mi s’a parut cea mai potrivita j cea mai frumoasa.chiar ma asteptam sa formeze un cuplu k bogdan.le sta foarte bine impreuna.chiar daca lumea i critica mie imi place de ei….sunt ce’i mai frumosi fata de ceilnati.

  17. 17
    mike13 Says:

    se mentinea pt ca o vota mama ei! pacat doamna ca v-ati cheltuit banii deageaba…

  18. 18
    ALEXANDRA Says:

    elena e o dulce si se potriveste cu bogdan.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free