Doamna Maria – Mama Saptamanii (11 decembrie 2009)


doamna maria 11.12La Finala Saptamanii din 11.12.2009, precum ne-am obisnuit deja, doamna Maria a iesit Mama Saptamanii cu un procent de 77% din voturile telespectatorilor. cumulate pe cele 2 saptamani.

Doamna Maria a nominalizat-o pe Diana pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Maria se mentine pe locul 1, ca Mama Saptamanii, inca de la inceputul competitiei Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (11 decembrie 2009)”

  1. 1
    monica Says:

    doamna maria este o prefăcută. șia dat arama pe față.

  2. 2
    george Says:

    d-na maria e o femeie linistita care nu intra in conflicte si care isi vede de treaba sa

  3. 3
    Florina Says:

    Mai schimbati d-nilor, de la Kanal D, clasamentul. Dupa parerea mea D-na Valeria ar merita sa fie mama saptamanii.Intre cele doua doamne exista o diferenta vizibila, in favoare d-nei Valeria.

  4. 4
    ank_italia21 Says:

    parerea mea se vede cu ochiul liber ca joaca… are probabil ff multe cunostinte!!??

  5. 5
    claudia Says:

    Doamna Maria este o femeie deosebita si foarte educata,calma si isi vede de treaba iei.Oapreciez f mult pt rabdarea din casa cu fetele .Felicitari se vede ca sunteti o mama buna si deasemenea ve-ti fi o soacra buna pt viitoarea nora

  6. 6
    tm Says:

    cine naiba o voteza pe asta na ti vazut ce mutra a facut cind ia luat stafu 1000 lei trebuia sa i ia toti bani pediapsa ca o protejato pe aia cu veriga pe limba elena a lasato sa doarma iar de restu fetelor isi bate joc sa spele vase o saptamina brindusa saraca sa spele maria ca ia nu sa impus

  7. 7
    CRIS Says:

    Doamna Maria ar trebui sa se uite in oglinda inainte de a aparea in emisiuni asa “dezbracata” si machiata in felul acela.
    Zici ca face concurenta fetelor.
    RUSINE SA-I FIE!!!!!!!!!!!!!!

  8. 8
    doina Says:

    si ce daca se aranjeaza este o femeie cocheta si ingrijita mie imi place foarte mult .are foarte mult bun simt,si cred ca are si cine o vota de afara.

  9. 9
    CORINA Says:

    Ce femeie prefacuta si nesimtita!!!!De ce nu a propus pt.eliminare pe Mihaela daca si-a dorit sa plece acasa???Este rautatea intruchipata,dar stie sa joace teatru,ca atunci cand s-au certat pe cumparaturi si a trimis-o de 2 ori pe Valeria in camera fetelor sa aduca inapoi un rimel.A bagat-o pe femeia aia la inaintare si Valeria fraiera s-a executat.Ce femeie periculoasa…fereasca D-zeu.Nu-i doresc decat o nora ca Elena si va vedea ea atunci ,alta pedeapsa nici ca-i trebuie.Si mai bine s-ar uita in oglinda inainte de a intra in emisiune la felul cum arata.Sau nu stie cate kilograme are???

  10. 10
    anda deltov Says:

    Nu vad de ce nu ar merita, sigur merita dar as mai vrea sa fie votata si d-na Valeria care este un om deosebit. Ce se intampla imi sugereaza ca se tine cu dintii de unicul cuplu din casa si voturile nu sunt reale.

  11. 11
    marinela Says:

    nu imi place ce nominalizari face ea se preface dar cind se leaga cineva de ea sare tot in sus cind nu ii convine ceva

  12. 12
    ade Says:

    aceasta doamna daca se poate numi asa ii o jigodie de femeie.nu ii este rusine la 61 de ani sau cati are sa isi etaleze tatele in halul ala?sau poate ii in calduri femeia ce mai?imping bani grei la realizatori ca sa iasa ele 2 favorite in fiecare sapt.

  13. 13
    ramona Says:

    imi place mult de doamna maria…merita s fie mama saptaminii

  14. 14
    mihaela popescu Says:

    elena invata sa respecti dak vrei sa fi respectata. nu mai incerca sa iesi in evidenta cu asemenea lucruri rele. cum ai fost tu leganata asa a fost si bogdan leganat de doamna maria

  15. 15
    nicoleta Says:

    D-NA MARIA IMI PLAKE OANA E DE NOTA 10000000000000000000000000 BV PT EA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free