Ionut – “umbra” Alexandrei ?


ionut si alexandra 09.12Dupa declaratia pe care i-a facut-o, Ionut a tot incercat sa se apropie de Alexandra, dar in zadar. Desi este evident ca Ionut ii face curte, Alexandra incearca prin gesturi si cuvinte subtile sa il faca sa inteleaga faptul ca ea nu doreste sa fie cu el. Mai mult decat atat, ea declara ” suntem doar amici si atat. Nu cred ca vom avea o relatie pe viitor.”

Concurentele Mihaela si Brandusa sunt de parere ca Ionut o sufoca pe Alexandra si se poarta ca un catelus fiind mereu in preajma ei. Voi ce parere aveti de atitudinea lui Ionut?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Ionut – “umbra” Alexandrei ?”

  1. 6
    nicoleta Says:

    nu se potryvesk ea e o copila si el tot totusi te potrivesti cu cristinutza

  2. 5
    melania Says:

    nu inteleg ce are Alexandra,de ce ii mai da sperante lu Ionut?in locul lui nici nu mas uita la Alexandra.

  3. 4
    crys Says:

    alexandra pe cat este de frumoasa pe atat si de proasta nu va mai zic cat de increzuta am luat un autograf de la ea cu mare greutate are scrisul de clasa 3 m-a socat nu cred ca are scoala multa de asta nici nu vorbeste nu place pe nimeni ca si roxana npm 3

  4. 3
    george Says:

    alexandra a venit in acest concurs ori pentru a se afirma si a fi vazuta ori sa uite vreo iubire de afara dar in nici un caz pentru casatorie.

  5. 2
    ioana Says:

    Alexandra nu stiu ce cauta in acest concurs ,ea nu stie ce vrea ,face tot felul de fite si cred ca la prima eliminar ar fi bine sa iasa din casa lafel si Elena care se crede deosebita si toti trebuie sa-i dea ei dreptate .

  6. 1
    gabriellla Says:

    cand ionut a intrebat-o pe alexandra daca o deranjeaza ca e “umbra“ ei……ea a raspuns ca NU o deranjeaza………..deci i-a dat itr-un fel sperante!!!eu nici nu stiu ce vrea alexandra,nu mai inteleg,oare oamenii astia au venit sa isi faca publicitate sau se insoare/marite?!?!?!?!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free