Elena – in conflict cu Vlad si doamna Lacramioara


elena 09.12De ceva timp, Elena – concurenta Nora pentru mama 4, intra dintr-un conflict intr-altul. De curand, aceasta a avut o mica divergenta cu Vlad, unde bineinteles a intervenit si doamna Lacramioara, care i-a tinut apararea fiului ei.

Dupa acest mic conflict, Elena a plecat plangand in camera si sustinand ca nu mai intelege nimic. Vlad a incercat sa o linisteasca si i-a spus ” Tu tipi, tu plangi… Nu se tipa.”

Ce parere aveti de faptul ca in ultima perioada Elena a intrat in diverse conflicte cu restul concurentilor Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Elena – in conflict cu Vlad si doamna Lacramioara”

  1. 7
    nicoleta Says:

    nu merita sa plangi din cauza unor nesuferiti

  2. 6
    andreea Says:

    Nu mai faceti pe nimeni nebuni ca nu se stie care este mai …….. decat altul Elena sau cine se simte??? Elena cea mai tare,nu se lasa calcata in picioare de oricine BRAVO ELENA . Este stapana pe ea si are ffff mare incredere in ea si in familia ei.

  3. 5
    Ligia Says:

    Elena este sub orice critica…tina are dreptate..a inceput sa isi arate coltii.Sunt sigura ca nu telespectatorii o voteaza ci are ea pe cineva in spatele ei care o voteaza.

  4. 4
    george Says:

    cred ca cauza conflictelor e stresul din casa nu mai suporta atata tensiune si se irita repede .era normal ca d-na l;acramioara sa isi apere fiul stiti ca sa face de cate ori vlad intra in conflicte si avand invedere starea elenei e foarte usor sa o enervezi

  5. 3
    TINA Says:

    a inceput sa-si arate si ia colti

  6. 2
    gabriellla Says:

    ……sincer nici mie nu imi place de elena……….vrea sa fie in centrul atentiei,sa fie mereu bagata in seama de toata lumea,ea se cearta nu stie sa vorbeasca pe un ton normal:)),plange din orice,crede ca totul i se cuvine doar ei!!!!!!!!!!!eh si cica e prietena cu mihaela………..cu asa prietena nu mai ai nevoie de dusmani!!!

  7. 1
    maria Says:

    Doamne fratilor,scoateti-o pe nebuna asta din casa ca mor daca o mai vad acolo!!!Este nesuferita grozav!halal domnisoara!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free