Elena este geloasa pe Mihaela


elena si mihaela 08.12Elena, concurenta Nora pentru mama 4, a avut o criza de gelozie, dupa ce a surprins-o pe Mihaela dandu-i de mancare lui Bogdan.

Dupa aceasta intamplare, Elena a inceput sa se certe cu Mihaela, iar la putin timp si cu Bogdan si cu doamna Maria. Elena se teme dintre apropierea Mihaelei de Bogdan, mai ales pentru ca spune aceasta “a fost printre preferatele doamnei Maria”.

Cele doua fete, care s-au inteles foarte bine inca de la intrarea in casa Nora pentru mama 4, s-au certat deoarece Elena a interpretat gresit gestul Mihaelei. Concurentele au inceput sa planga fiecare in colturi diferite ale casei.

Dupa aceasta intamplare, Elena a hotarat ca ea si Bogdan sa mearga singuri in concurs, mai precis fara doamna Maria, deoarece Elena a fost deranjata si de faptul ca doamna Maria a consolat-o tot timpul pe Mihaela, fara sa-i dea dreptate Elenei.

“Doamna Maria ma sfideaza, cand vorbesc serios, ea rade”, acestea au fost cuvintele Elenei care considera ca doamna Maria s-a schimbat si din acest motiv nu se mai simte sustinuta in concurs, de aceasta.

Ce parere aveti de atitudinea Elenei?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Elena este geloasa pe Mihaela”

  1. 5
    Ligia Says:

    Iar Elena…Mihaela este si mai inteligenta si mai frumoasa decat Elena…nu se compara:-j

  2. 4
    gabriellla Says:

    dupa aceasta dovada de incredere din partea elenei,adresata mihaelei si chiar si lui bogdan,s-a vazut cat de mult se pricepe la psihologie………..teoria ca teoria,da` practica ne omoara……asta e pentru elena……….si daca se da asa se domnisoara finutza gata de maritis,atunci sa coboare tonul vocii si sa il schimbe,la fel si unele atitudini catre celelalte persoane din casa…….se crede mafalda,crede ca numai ei lumea trebuie sa ii dea dreptate,sa vina sa o consoleze………..pacat de bogdan!!

  3. 3
    maria Says:

    Elene este o sclifosita nesuferita,imi pare rau sa spun asta da asa este,FITOASO treci acasa…ar trebui sa fii pusa la sapa de lemn sa-ti treaca greata,nu-l meriti pe Bogdan nici intr-o mie de ani daca ai trai,rautate ce esti,nu stiu cine te-a ales sa vii la aceasta emisiune!!!PACAT CA MAI SUNT ASTFEL DE OAMENI PE-ACOLO!!!

  4. 2
    george Says:

    POATE C A ATITUDINEA ELENEI SE DATOREAZA NEINCREDERII IN RELATIA EI CU BOGDAN SI A PREFERAT SA STRICE O PRITENIE DECAT SA O ASCULTE PE MIHAELA.DESPRE D-NA MARIA AS PUTEA SA SPUN CA POATE INCEARCA SA O CONSOLEZE PE MIHAELA DEOARECE E SINGURA IN CONCURS SAU POATE SI-A DAT SEAMA CA ELENA NU ESTE FATA POTRIVITA PTR BOGDAN SI ACUM INCEARCA SA REPARE GRESEALA.

  5. 1
    Florina Says:

    Sunteti ridicoli si plictisitori. Ati deschis un SRL de bocitoare?
    Elena crede ca detine adevarul absolut. Cu cat cineva crede ca detine adevarul absolut cu atat este mai marginit in gandire. Mentionez ca nu vreau sa judec pe nimeni, dar lectiile de psihologie date de Elena la tv sunt mediocre. Chiar in formare fiind trebuie sa ai cateva cunostinte primare de psihologie. Daca nu esti sigura pe anumite cunostinte abtine-te de la comentarii fetito,e spre binele tau.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free