Doamna Lacramioara si Veronica s-au impacat


lacramioaraVeronica si doamna Lacramioara s-au placut reciproc inca de la inceputul competitiei Nora pentru mama 4, dar acest lucru nu a durat prea mult. Mai precis  dupa despartirea cuplului Vlad-Veronica, doamna Lacramioara si Veronica au inceput  sa se certe si sa-si aduca jigniri una alteia care mai de care mai rautacioase.

Intre timp cele doua s-au saturat de certurile si jignirile care nu mai luau sfarsit si au decis ca este mai bine sa se impace. Veronica a fost cea care a facut primul pas spre impacare, cerandu-si iertare de la doamna Lacramioara care ulterior a iertat-o.

Impacarea dintre Veronica si doamna Lacramioara nu a fost si pe placul  Alinei, care se simte amenintata de vreo posibila impacare  intre Vlad si Veronica.

Ce parere aveti de impacarea Veronicai cu doamna Lacramioara? Credeti ca a fost vreo strategie la mijloc? Ati prefera ca Vlad sa se impace cu Veronica, cu care sa formeze din nou un cuplu in casa Nora pentru mama 4?

11 comentarii la “Doamna Lacramioara si Veronica s-au impacat”

  1. 1
    anda deltov Says:

    E frumos ca s-au impacat , oamenii trebuie sa traiasca in pace si armonie nu cu resentimente si dusmanie. Fiecare avem locul nostru sub soare dar dupa parerea mea este o strategie. Alina este f. inteligenta si i s-a indus un sentiment de lehamite nicidecum frica.

  2. 2
    george Says:

    PRIN ACEASTA IMPACARE VERONICA DORESTE SA CREASCA IN OCHII TELESPECTATORILOR PTR A FI VOTATA NORA SAPT SI PENTRU A AVEA UN SPRIJIN PTR A NU IESI DIN CASA.N U STIU DACVA VLAD S-AR IMPACA CU VERONICA LA CAT DE JIGNIT A FOST,NU AR DA DOVADA DE MATURITATE CI DE PROSTIE.

  3. 3
    daniel Says:

    datzi afara pe laacramioara

  4. 4
    nelu Says:

    sper ca V lad sa fie barbat si sa o ignore pe aceasta [actrita de doi bani]ar face greseala vietii sa se impace cu scorpia aia !

  5. 5
    sonia Says:

    Veronica a fost preferata mea la inceputul emisiunii si am fost foarte revoltata de cum a fost jignita de Lacramioara. Dar de cand nu se mai opreste din cerut iertare de la tot ce misca, da impresia ca e pasiva. Nu stiu cat de naiv poti fi sa crezi ca aceasta impacare e sincera dupa ce jigniri si-au tras una alteia. Ca s-au impacat nu poate denota decat faptul ca amandoua sunt la fel, doua gaste prefacute. Iar Vlad ar face bine sa o lase in pace pe Alina si sa nu o mai implice in mizeriile lui de trairi. Ca oricum nu stie pe ce lume traieste si cu cine vrea sa faca cuplu: cu mama-sa, cu veronica sau cu pomul din curtea casei.

  6. 6
    ioana Says:

    Aceasta femeie este o tata si o proasta nu stiu de ce a venit la asa emisiune sa o vada o tara cat de rea si incuta este . Are si o mutra antipatica .
    Ea o jignea pe d-na Aurelia dar nu au termen de comparatie . Bine ar fi sa fie eliminata in viitorul apropiat .

  7. 7
    andreea Says:

    mi-a imi place de doamna lacramioara ca e din barlad si este sicera sa luptati mai departe …..:)

  8. 8
    claudia Says:

    E frumos ca s-au impacat,doamna Lacramioara este o persoana care a infruntat greutati in viata si a fost si mama si tata se vede ca aceasta femeie nu se lasa jicnita de mucoase cum ar fi Veronica dar important ca s-au impacat si ca s-a incetat cu jicnirile .Doamna Lacramioara este preferata mea si ii doresc in continuarie sa fie tare si mult succes

  9. 9
    vero Says:

    ma bucur ca s-au impacat pt ca amandou au actionat si au vb la nervi si + de asta nici una nu au suflet rau si umplut de resentimente ca si alte persoane din casa….si nu orcine poate sa stearga cu buretele jigniri care sau adus reciproc pot spune….deci cate 10 bile albe pt fiecare….pt ca au dat dovada de maturitate si nu numai….

  10. 10
    rely Says:

    pt dna lacrimioara ancetati sa mai sustineti an continuare ca vlad trebuie sa fie ca un servant pt d-voastra,,,,este sub o aripa care cateodata nu pare atat de ocrotitoare cum crede ea eu as crede contrariul

  11. 11
    alesya Says:

    asa e pacat de alian ca e fata buna si pune suflet in relatia cu vlad dar vlad nu prea stie ce vrea na s or hotari ei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free