Veronica si Mihai – un posibil cuplu in casa NPM4?


vero si mihaiVeronica si Mihai au incercat sa faca o gluma, insinuand ca au format un cuplu. Cei doi au inceput sa-si faca planuri de viitor, sa vorbeasca, ba mai mult decat atat acestia au inceput sa se si mangaie.

Veronica are o parere foarte buna despre Mihai, spunand de acesta ca este un baiat foarte inteligent. Oare intre cei doi se nasc sentimente?

Oare Veronica a inceput deja sa puna in aplicare ceea ce i-a spus Liliana, si anume ca ar trebui sa formeze un cuplu, macar de complezenta, cu Mihai?

Credeti ca Veronica si Mihai s-ar potrivi? Ati dori ca cei doi sa formeze un cuplu in casa Nora pentru mama 4?

22 comentarii la “Veronica si Mihai – un posibil cuplu in casa NPM4?”

  1. 1
    nicoleta Says:

    da mi-ar place ca veronica si mihai sa formeze un cuplu

  2. 2
    nistor maria Says:

    servus,acesta legatura,,speciala” intre ei 2 este formidabila,Vernica este o tipa cum rar gasesti,directa si la subiect,o indragesc mult ptr felul ei de a fi,Diana cu blandetea ei ma castigat,d-na Aurelia cred ca este cea mai buna ptr o soacra,este nemaipomenita acesta femeie,iar daca Mihai si Veronica vor forma un cuplu,doresc sa-i felicit din toata inima,se potrivesc de minune,le tin pumnii,si le urez succes,cu respect N. Maria

  3. 3
    diana Says:

    Si mie,dar din pacate veronica iubeste pe altcineva.Insa din pct. meu de vedere chisr s-ar potrivi.

  4. 4
    vio Says:

    sunt frumosi dar nu sar potrivi pt ca ei sunt ca frati va pop sinet tot asa

  5. 5
    larisavale Says:

    in nici un caz nu.ce sa fak mihai cu o mincinoasa k veronica.eu dak as fii baiat nas forma un cuplu cu veronik.

  6. 6
    scumpaalexa Says:

    Categoric nu……el e prea bun pt ea si prea finut…nu merita o perversa si o …..,

  7. 7
    carmen belgia Says:

    DA AR FI DOI PARAZITI IN CASA

  8. 8
    nelu Says:

    pai cine se aseamana ……se aduna! acelasi caracter .

  9. 9
    mavi Says:

    veronica ar forma un cuplu cu mihai doar ca sa-l faca gelos pe vlad pentru ca sunt 100% sigura ca nu simte nimic pentru mihai.

  10. 10
    ana-maria Says:

    din partea mamei mele:”esti cea mai tare tine-o tot asa” nu cred ca e cineva in casa cu care sa te potrivesti.dar esti umpic cam rea de gura .dar e bine la ce lume rea este in jurul tau merge si asa.

  11. 11
    george Says:

    La ce caracter au se potrivesc.Din seara cand a jignit mamele mihai nu imi mai place,iar veronica este o scorpie asa ca eu cred ca se potrivesc.

  12. 12
    byanka Says:

    un cuplu “minunat” ar face, amandoi sunt la fel adik josnici……se potrivesc de minune

  13. 13
    roxana Says:

    eu nu cred ca o sa formeze niciodata un cuplu pentru ca mihai nu este genul veronicai.cel mai bine ea se potriveste cu vlad pentru ca eu aceleas caractere so s-ar potrivi de minune,dar vlad este prea orb ca sa vada asta si se lasa influentat de mama lui care este o femeie falsa si fara caracter!vlad o sa-si dea seama ca veronica este pentru el poate cand o sa fie prea tarziu.relatia din el si alina este doar asa de ochii lumii,alina nu sinte nimic pentru vlad si sta cu el doar sa nu fie cu veronica,din ambitie dar daca vero si-ar pune capul cu ea ar putea sa o dea la o parte pe alina fara nici o problema.Veronica este o fata mult prea desteapta pentru a se injosii in fara lui vlad si procedeaza corect ca si-a schimbat atitudinea fata de el si de doamna Lacramioara si este indiferenta,pentru ca indiferenta doare cel mai tare si se si vede ca si doamna Lacramioara s-a mai linistit.Vero NU TE LASA CALCATA IN PICIOARE SI LIPTA DACA IL VREI PE VLAD DAR CU INTELIGENTA!!!!TE PUP

  14. 14
    nelu Says:

    sunt de acord cu George,nu-l mai sufar pe acest baiat care a jicnit toate mamele,si nici macar nu si-a cerut scuze.Ar face un cuplu cu veronica ,mihai super tare…..aceleasi caractere , nesimtiti ambii,f rautaciosi….tot inainte.

  15. 15
    marian Says:

    sincer imi place enorm de mult veronica si se potriveste cu mihai…

  16. 16
    gabytza Says:

    nu cred…a fost o GLUMA!!! Mihai a jignit toate mamele si de aceea nu prea imi place de el…nu mi`a placut nici atunci cand a aruncat pliculetele de cafea la gunoi…dc a facut asta??si despre Veronica..ce sa zik e destul de ok a facut si cateva gresele..dar nu sunt in masura sa comentez..este dragutza

  17. 17
    gabytza Says:

    nu cred…a fost o GLUMA!!! Mihai a jignit toate mamele si de aceea nu prea imi place de el…nu mi`a placut nici atunci cand a aruncat pliculetele de cafea la gunoi…dc a facut asta??si despre Veronica..ce sa zik e destul de ok a facut si cateva greseli..dar nu sunt in masura sa comentez..este dragutza

  18. 18
    hello to u my trusting friend! Says:

    -Byanka,ce caracter ai cand spui cuiva ca are caracter josnic?
    Bravo draguta,frumos comentariu,fa-l in oglinda,in baie!

  19. 19
    hello to u my trusting friend! Says:

    ok

  20. 20
    hello to u my trusting friend! Says:

    got it!

  21. 21
    hello to u my trusting friend! Says:

    Si ce altceva mai crezi george cu ‘g’ mic de la om mic?

  22. 22
    marina Says:

    Veronica este o t*rfa. si vrea sa se culke cu toti asta ete….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free