Conflicte aprinse intre mame


mame
De curand, in casa Nora pentru mama 4, au inceput conflictele aprinse intre mame, din motive la prima vedere banale.

Nemultumirile au aparut din partea doamnei Aurelia, deoarece nu a fost lasata de doamna Valeria sa faca o ciorba de perisoare, ceea ce a dus la formarea de “bisericute”, respectiv doamna Maria, doamna Valeria, doamna Lacramioara si doamna Mihaela, o “bisericuta”, iar cea de-a doua “bisericuta” este formata din doamna Aurelia si doamna Adriana.

Acestea din urma considera ca sunt vanate de celelate doamne care vor sa le elimine din concurs cu orice pret, mai ales pe doamna Adriana, al carei fiu formeaza un cuplu foarte solid cu Alexandra.

De partea carei “bisericute” sunteti si de ce?

5 comentarii la “Conflicte aprinse intre mame”

  1. 5
    gabitza Says:

    si eu cred anda ca tine! in plus as vrea sa mai iasa si brandusa afara .e buna numai de jignit pe toata lumea.acuma de o sapt doua se da pe langa mame.dar lupul isi schimba parul dar naravul ba.si de d~na adriana imi place dar nu mi place ca se baga intre alexandra si lauarentiu eu chiar cred ca se potrivesc, sunt amandoi cei mai copii din casa.alexandra e o fata alintata si inca nu sa lovit de viata.pe viitor o sa stie cum sa se comporte cu soacra .asa e la inceput.

  2. 4
    ioana Says:

    nu prea imi place d-na adriana,nu este frumos din partea e sa se bage in relatia pe care o formeaza fiul ei cu alexanra,este geloasa pe alexandra k sta mai mult u mamele celelale dar ea nu isi da seama k sta mai mult cu mihai si cu ceilalti inafara de alexandra,nu stiu dc a venit aici k dupa cum se vede vrea sa il tina pe laurentiu langa ea,sa fie numai ei doi.laurenti imi place foarte mult este preferatul meu dintre toti concurentii,dar mama lui nu imi place deloc

  3. 3
    george Says:

    doamnele vor sa o elimine pe adriana deoarece stiu ca ea este cea mai puternica rivala ptr castigarea concursului.Toata ziua o barfesc si ii gasesc nod in papura la fiecare cuvant pe care il zice sau activitatepe care o face este singura mama care nu a barfit alte mame sau nu le-a jignit

  4. 2
    nelu Says:

    imi plac toate doamnele,mai putin d-na aurelia

  5. 1
    anda deltov Says:

    Intr-o colectivitate nu sunt de acord cu “bisericutele”. Numai animalele se aduna in haite si trag cate o lupta intre ele din varii motive. Suntem oameni si trebuie sa stim sa iesim din aceasta forma. Comunicarea si toleranta sta la baza intelegerii dintre oameni. D-na Aurelia cand a intrat in casa a spus ca doreste sa fie intelegere si respect pentru ca aceasta editie sa nu semene cu celelalte. Si in realitate la ea teoria nu se bate cu practica. Tocmai ea este cea care declanseaza nemultumiri si le trage pe mame in dispute sterile si copilaresti.Trebuia sa stie f.bine la ce se supune intrand in casa mai ales ca a urmarit editiile precedente. Nu are nici o scuza. Este exagerat de sensibila. La varsta ei ar trebui sa stie sa-si controleze emotiile nu sa creeze acolo in casa atmosfera de gradinita. Sa ia ex. de la d-na Adriana care stie foarte bine sa iasa din toate disputele cu capul sus si cu zambetul pe buze. Ce ex. le da oare aceasta d-na fetelor prin vesnica einemultumire si carcoteala? Nu realizeaza ca-i face rau copilului ei? De altfel deja l-a antrenat pe Mihai in conflictele ei si deja aceasta nu mai are cuplu basca ca pare un terorist pentru baieti si mamele acestora. Cred ca ar fi bine ca Vinerea viitoare sa se faca eliminari de baieti si sa mearga acasa pentru ca nu sunt pregatiti sa faca fata unei competitii care se va desfasura pe un timp de luni bune. Ar fi corect pentru bunul mers al concursului.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free