Diana va mai intalni inca 2 baieti, pe Mihai si pe Ionut


Diana a avut ocazia de a se intalni vineri seara, la Finala Saptamanii, cu Valentin. Dupa aceasta intalnire ea a mai primit o sansa de a mai intalni inca 2 baieti, si pentru ca mamele acestora erau foarte dornice de a-si vedea fiii alaturi de Diana, aceasta i-a ales pe Mihai si pe Ionut.

Oare pe cine va placea Diana mai mult?

2 comentarii la “Diana va mai intalni inca 2 baieti, pe Mihai si pe Ionut”

  1. 2
    anda deltov Says:

    Sa se intalneasca , sa se cunoasca fiecare cu fiecare insa Mihai a spus hotarat ca o place pe Alina si cred ca el chiar s-ar potrivi cu Alina. Ar fi bine si pentru d-na Aurelia. Alina este foarte corecta in ceea ce spune si va fi un scut pentru d-na Aurelia. Diana este foarte isteata si stie cum sa se comporte ca sa nu raneasca pe nimeni si sa nu lase loc de interpretari la adresa ei. Parerea mea este ca-l place sau macar se simte mai in apele ei alaturi de Valentin. Acum cred (asa mi se pare mie) e putin ranita de discutiile ce se poarta in jurul lui Valentin insa daca nu va fi cu Valentin sunt sigura ca va lupta pentru Ionut.

  2. 1
    diana Says:

    Dupa cum i-au descris mamele cred ca pe Ionut,dar dupa ce a avut ocazia sa se si intalneasca cu acestia,nu stiu de ce dar am o persimtire ca Mihai i-a placut mai mult si spun asta din simplul motiv ca nu se astepta sa intalneasca un baiat atat de dragut in presoana lui Mihai.Ea dupa cum am vazut-o eu a considerat ca Mihai e cel mai putin frumos dinte baieti si cred ca a ramas placut impresionata de inalnirea cu acesta pt ca era peste asteptarile ei.Exact cum spunea azi in emisiune Brandusa despre Vlad,ca avea alta parere despre el,insa in cazul dianei si a lui mihai lucrurile stau exact invers,daca intelegeti ce vreau sa spun.Nu stiu poate ma insel sau poate nu,ramane de vazut.In schimb in ceea ce il priveste pe bulgarasul mamei cred ca si-a format o parere cu mult mai buna despre el fata de ceea ce a intalnit,insa Diana in comparatie cu Brandusa e destul de diplomata incat sa nu lase sa se observe acest lucu.Abia astept sa vad inregistrarea cu intalnire dintre ea si cei doi baieti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free