Doamna Maria – Mama Saptamanii (2 octombrie 2009)


Saptamna aceasta in topul mamelor preferate s-a clasat, la fel ca si saptamna trecuta, doamna Maria cu un procent de 48.4 %, fiind urmata pe locul al doilea de doamna Valeria cu un procent de 16.9 %.

Ce parere aveti de acest clasament?

5 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (2 octombrie 2009)”

  1. 5
    cryna74 Says:

    Nu imi place D-na Maria ea a venit in concurs ptr banii si a cistiga,
    D-na Mihaela e o Mama deosebita si D-na VALERIA..

  2. 4
    ana Says:

    nu-mi place de d-na maria ca nu spune mamelor in fata ce nu-i convine dumneaei;si le vorbeste in spate a spus de d-na adriana de prosoape…in loc sa-i spuna in fata

  3. 3
    Dana Says:

    Adevarat spus Anda. Cand a intrebat-o Cristina cu ce a jignit-o nu a putut da un raspuns, pentru ca toate afirmatiile ei sunt bazate pe auzite. D-na Maria ar trebui sa vorbeasca numai daca ea personal a auzit ceva. Si faptul ca Brandusa si d-na Adriana trebuiesc eliminate….aia a fost barfa, barfa, barfa..

  4. 2
    diana Says:

    Sunt in totalitate de acord cu tine Anda,exact acelasi lucru gandesc si eu despre doamna Maria,foarte bine punctat,FELICITARI

  5. 1
    anda deltov Says:

    Am avut o parere foarte buna de d-na Maria dar mi-a inselat asteptarile.In acest concurs lupta pentru marele premiu se anunta crancena. La nici o editie anterioara mamele nu s-au certat asa de timpuriu. D-na Maria ar trebui sa fie atenta cand prinde vreo conversatie nu sa judece dupa ceea ce a crezut ea ca a auzit.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free