Camera divelor vs. camera V.I.P. -urilor


Inca din prima saptamana de Nora pentru mama 4, fetele s-au dezbinat in doua tabere si s-au intitulat “Dive” vs. “V.I.P.-uri”.

Din tabara divelor, Brandusa impreuna cu Elena se considera lideri, iar in tabara V.I.P.-urilor, Diana este cea care vrea sa conduca.

Ce parere aveti de cele doua tabere? Considerati ca fetele au procedat corect, formand aceste “bisericute” ?

5 comentarii la “Camera divelor vs. camera V.I.P. -urilor”

  1. 5
    gza Says:

    era normal sa fie si lideri . dar cred k e kam devreme.SPER sa nu fie TIGANIE k la editiile anterioare si sa se inteleaga.sa nu uite de ce au venit…

  2. 4
    kitty_englezoaica07 Says:

    dupa parerea mea ar trebui sa se inteleaga toate fetele,nu sa se imparta in doua tabare

  3. 3
    cleopatra Says:

    PERSONAL, AS FI REALIZAT O CAMERA DE CAMPANIE. ACOLO AS FI PUS TOATE FETELE, IAR INTR-O CAMERA ALATURATA TOATE MAMELE.
    aS FI STIPULAT IN REGULAMENT CONDITIA ORGANIZARII “GARNIZOANEI” IN VEDEREA CUCERII REDUTEI. CASA BAIETILOR, PENTRU CA LA URMA URMEI ORIUNDE EXISTA COMPETITIE, exista PUTINA INVIDIE, intepaturi reciproce, remarci de tot felul, CARACTERE DIFERITE, ABORDARI ASEMENEA. As fi mers pe capacitatea inventiva a concurentilor, pe imaginatia lor nu pe ideea de mahalagism.
    La fel si cu baietii. La urma urmei cuceresti un om prin farmecul tau personal, modul tau de a fi, care te face unic, prin modul in care poti fi maleabil pe structura partenerului, prin ideile comune care se intretaie la un moment dat.
    Daca sunt doua camere, permanent vor fi discutii pe la spate, intrigi, deci audienta. Prea plictisitor. Prea liniar, prea usor de intuit ce se va intampla.

  4. 2
    anda deltov Says:

    Era bine daca nu existau doua camere ci una singura. Avand in vedere ca fetele vor fi eliminate primele deoarece sunt multe, in timp se vor forma alte grupuri. Avem experienta de la anterioarele n.p.m. Nu-i de mirare sa aiba fiecare camera lider. Caracterele mai puternice castiga. O sa vedeti ca si la mame va fi la fel. Apoi toata lumea in jurul mamei saptamanii sa nu cumva sa fie nominalizata. Toata aceasta desfasurare de actiuni duce la descoperirea mai rapida a caracterului si educatiei fiecareia din fete.

  5. 1
    luminita Says:

    era si normal de fiecare data sa intamplat asa si asa este sunt caractere diferita si asata e vom vedea certuri si nu ma mir sa vedem si batai ha ha ha

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free