Fete: Cristina, 20 ani


cristina

Cristina are 20 de ani, este din Craiova si spune ca are o personalitate foarte bine conturata.

In prezent, ea este studenta a facultatii de Asistenta Sociala din Craiova.

Cristinei ii plac sporturile extreme ( saritul cu parasuta si bungee-jumping-ul ), inotul si echitatia.

Barbatul ideal pentru ea, ar trebui sa fie o fire dinamica, sa-i placa sporturile extreme, dar in acelasi timp sa fie si romantic.

86 comentarii la “Fete: Cristina, 20 ani”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    Vio Says:

    Cristina este foarte dragutica imi place de tine BAFTA a si te potrivesti cu Lucian este un baiat bun si simpatic……

  2. 59
    mariana Says:

    trebuie sa te intorci acasa si sa-ti reinnoiesti cei 7 ani pe care i-ai pierdut pe undeva,ori parintii tai pe care spui ca-i iubesti foarte mult au uitat sa ti-i dea,i-au pus bine in cutia Pandorei sa nu-i gasesti cumva,ca esti foarte needucata si obraznica cu toate mamele si in special cu cea pe care s-ar putea sa o ai de soacra,dar ce sa-ti spun ce dragoste si iubire ai pt Lucian… doar sa nu fii eliminata si vezi ca e un tont ca-ti accepta prostiile si bezelele trimise cu el de mina la iubitii tai,meriti o batuta buna in obrajii ceia pufosi,te meriti bine,obraznico,esti aidoma cretinei de BRENDA

  3. 58
    diana radu Says:

    NU SPUNETI CA, CRISTINA ESTE URITA, ESTE FRUNOASA DAR ESTE INCA TINARA EU CRED CA EA A VENIT LA NORA PENTRU MAMA NU PENTRU A SE CASATORII CI PENTRU A SE DISTRA

  4. 57
    LORENA Says:

    Cristina esti penibila…..dupa ce te lauzi cu aventura cu fostul prieten la care te-ai culcat cu o zi inainte de a intra in casa NPM4 …..CE SOACRA AI VREA SA TE
    MAI SUPORTE ??? Nu numai “ca ai fata ca fundul Lacramioarei” , dar esti si neserioasa…ce baiat ar putea avea incredere in tine ?

  5. 56
    Elena 24 Says:

    Si apropo …este tare urata chiar daca ea se considera zana. Trezeste- te Cristina si mai folositi si voi aparatele de sport ca tot le aveti in casa!!!

  6. 55
    Elena 24 Says:

    Nu ii mai gasiti scuze de genul: DIN CAUZA BRANDUSEI TI-AI PATAT IMAGINEA!Sa fim seriosi….Cristina cred ca se simte inferioara si de aceea incearca sa o copieze pe Brandusa in anumite conflicte. Pacat…Pacat pentru ea si pentru toate fetele din casa pentru ca nu au reusit decat sa faca mahala, sa se certe pe mancare, estc….numai la maritis nu se gandesc ele. Se pare ca au uitat ca sunt la un show matrimonial.

  7. 54
    jojo Says:

    cristina vreau sa iti spun ca tu nu esti o persoana rea dar te iei foarte mult dupa brandusa….si din cauza asta devii foarte antipatica multor persoane!!!multi de afara te privesc si ai reusit sa te faci de ras!!!nu stii decat sa barfesti si sa razi ca o………..in emisiune esti muta dar dupa…………mai bine uita-te la tine si dupa aia sa vorbesti de veronica,ai vrea tu sa fii o fata asa diplomata ca ea,dar nu ai sa reusesti NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!1

  8. 53
    Daia Says:

    Dute tu :-& jeg ! nu ai nici cei 7 ani de acasa . ai de puii mei ma pish pe mine cand te vad =))) 0! aia esti 000! Afara cu tine:)))

  9. 52
    slavi Says:

    ce-i si cu soncara asta numai mancare i trebuie:))) doamne da sa iasa din casa mai repede.o proaswta si jumatate

  10. 51
    Anda Says:

    Conform proverbului “cine se aseamana, se aduna”, Cristina si Brandusa s-au gasit si s-au imprietenit. Obraznice si lipsite de educatie. Cum s-a realizat oare selectia concurentilor?

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free