Viitorii concurenţi Noră pentru Mama sunt aşteptaţi la casting


Începând cu 31 august până pe 5 septembrie la Liberty Center sunt asteptati toti cei care vor sa se inscrie in cea de-a 4-a editie Nora pentru mama.

După ce a străbătut ţara în lung şi în lat în căutare de noi concurenţi, caravana Noră pentru Mama şi-a încheiat traseul la Bucureşti, pe 17 august, reuşind să adune peste 1500 de formulare de înscriere.

Dat fiind faptul că şi prin intermediul site-ului s-au înscris foarte mulţi tineri, numărul candidaţilor la titlul de concurenţi este impresionant. Aşa că pe 31 august, la Liberty Center, în Light Cinema începe ultima probă a preselecţiei: castingul final. Timp de 9 zile candidaţii vor susţine interviuri pentru a convinge juriul că merită să devină concurenţi.

Gabriela Cristea, gazda emisiunii, prezentă în comisia de jurizare

Din comisia de jurizare va face parte şi Gabriela Cristea Toader, gazda emisiunii.

Noi candidaţi sunt aşteptaţi la casting

Pentru cei care nu s-au înscris încă, dar şi-ar dori să participe la acest concurs, nu e totul pierdut:

•Băieţii sunt aşteptaţi între 31 august şi 1 septembrie, la adresa mai jos menţionată între orele 10:00 – 20:00.
•Fetele dornice să participe, pot veni la Liberty Center la sala din Light Cinema în 3, 4 şi 5 septembrie între orele 10:00 – 20:00.

Adresa completă:
Liberty Center, str. Progresului nr. 151-171, Etaj 2, Light Cinema

Cei care vor veni în aceste zile trebuie să aducă un album foto, o fotografie tip portret recentă şi copie după actul de identitate.

Sursa: www.kanald.ro

3 comentarii la “Viitorii concurenţi Noră pentru Mama sunt aşteptaţi la casting”

  1. 3
    anda deltov Says:

    Cred ca ar trebui sa mai aduceti baieti. Nu este cinstit pentru fete. Toate sunt frumoase si destepte dar nu pot sa imparta doua un baiat. Ar trebui cautat prietenul Lilianei din Valcea poate intra in casa si il elibereaza Liliana pe Valentin care cat de curand va regreta de alegerea facuta.

  2. 2
    D - NA KATY Says:

    PENTRU INCEPUT , FETELE , MAMELE SI BAIETII , PAR A FI OK…
    VOM VEDEA CE HRAM POARTA FIECARE DINTRE EI , PE PARCURSUL CONCURSULUI . EU SPER DIN TOATA INIMA SA FIE CEREBRALI , SA AIBA SIMTUL RASPUNDERII , SIMTUL UMORULUI SI NU IN ULTIMUL RAND , SA AIBA MULT BUN SIMT IN FATA TELESPECTATORULUI … LE UREZ MULT SUCCES TUTUROR !

  3. 1
    mocan vasile Says:

    EU PROPUN CA CONCRENTI CARE FORMEAZA UN CUPLU SA FIE TESTATI IN DIFERITE PROBE SA LOCUIASCA SEPARAT DE RESTUL CON , CU BUGET SEPARAT MINIMUL PE ECONOMIE TIMP DE O LUNA IMPREUNA CU SOACRA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free