NPM2: Iubita lui Bogdan


Bogdan, fostul concurent de la Nora pentru mama 2, este foarte indragostit dar nu de Monica asa cum probabil v-ati fi asteptat, ci de Giorgiana, iubita sa.

Intre cei doi exista o diferenta de 4 ani (Bogdan avand 25 de ani, iar Giorgiana 21), insa acest lucru aproape ca nici nu se observa, mai ales ca cei doi au foarte multe in comun, fiind chiar in aceeasi zodie: gemeni.

Din punct de vedere astrologic expresia “dragoste la prima vedere” ii defineste pe cei doi, iar relatia lor este mereu animata de spontaneitate, lucru care face ca lumea sa fie mereu altfel pentru ei.

Cei doi se inteleg foarte bine si le place sa petreaca si sa fie cat mai des alaturi de prieteni.

Ce parere aveti de iubita lui Bogdan?

12 comentarii la “NPM2: Iubita lui Bogdan”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    viorica Says:

    ce naspa e fosta iubita a lui bogdan ! bleah !

  2. 9
    pysy Says:

    bogdan nu mai este cu aceasta persoana,ei doi nu au nimic in comun si au decis sa se desparta

  3. 8
    FLORI POIEST Says:

    IA OK BOGDAN NASPA

  4. 7
    danuta Says:

    La prima vedere e o fata placuta nu imi displace,sunt bucuroasa k Bogdan a uitato pe mironosita de Monica si a mesrs mai departe

  5. 6
    viory Says:

    ce pot sa spun este o fata simpatica, va doresc tot ce e mai bun in lumea asta…pupici

  6. 5
    andaD Says:

    Felicitari Bogdan. Ma bucur ca ti-ai gasit jumatatea. Cred ca ai ramas la fel de romantic si surprinzator. Giorgiana mi se pare o fata potrivita, este draguta si cred ca este o fire foarte deschisa si sincera. Faceti o pereche frumoasa. Astept sa aud ca o sa va casatoriti. Ma bucur si pentru mama ta. Cred ca este multumita de alegerea ta.

  7. 4
    amalia Says:

    vreau sa stiu daca violeta si marian de la npm3 mai sunt impreuna sunt fff curioasa dar vadca nu ati publikat nimik despre ei va rog sa-mi spuneti daca au mai rezistat relatia lor in afara concursului

  8. 3
    alice Says:

    Ma bucur mult pt. tine Bogdan si pt. d-na Elena .
    Sper sa fie bucuroasa pt. alegerea ta si tu sa fii pretutindeni indragostit de iubita ta Georgiana. Sa va iubiti mult!!!!!!!!!

  9. 2
    goleanu marioara Says:

    sunt frumusei amandoi!!!csz?!dak ei se iubesc…cred k nu conteaza,parerea altora,este evident,cand iubesti cu adevarat,lumea o vezi doar prin ochii ei…sau ai lui!cu monik nu a mers,asta s-a vazut de la inceput in casa,si afara la fel s-a intamplat(monik rra o fata cu’fitze’,si nu ar fi mers niciodata relatia lor!dar bravo,bogdan!tu ai fost tare,ai trecut cu bine peste tot,si iti doresc sa fii fericit alaturi de giorgiana!va pupik dulce!

  10. 1
    nelu Says:

    Ma bucur ptr tine Bogdan ! bine ca ai terminat cu individa aia monica se credea mare scula! pacat ca mama ta a tinut-o atat timp in concurs .M ult succes alaturi de noua ta iubita !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free