Doamna Ildiko si-ar dori banii inapoi de la Alina


Doamna Ildiko a strans de-a lungul concursului cea mai mare suma de bani detinuta de mame pana acum. Aceasta a sperat ca va pleca cu acesti bani acasa, ba mai mult decat atat planuise sa-si cumpere o garsoniera in Bucuresti atunci cand va parasi casa Nora pentru mama 3…dar visul ei s-a spulberat.

In urma nominalizarii facuta, banii i-au revenit Alinei, care a avut sansa sa iasa invingatoare la Nora pentru mama 3.

Doamna Ildiko si-ar fi dorit acesti bani, pentru ca avea mare nevoie de ei, insa norocul nu i-a suras. In momentul de fata, aceasta se gandeste la ipoteza in care Alina i-ar putea da acesti bani inapoi.

Alina a declarat ca daca va face acest gest, nu ar vrea sa o faca in public…si a tinut sa precizeze ca acesti bani ii apartin si ca nu vrea sa dea socoteala nimanui in privinta modului in care doreste sa-i cheltuiasca.

Credeti ca ar fi corect ca Alina sa-i dea inapoi banii doamnei Ildiko ?

20 comentarii la “Doamna Ildiko si-ar dori banii inapoi de la Alina”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    FULGULET Says:

    ALINA-IONUT, CASA DE PIATRA SI AMOR DE 5 STELE! NU-I DATI BANI LUI ILDIKO, EA NU AR FI DAT NIMANUI. ALINA, ILDIKO TE-A NOMINALIZAT DE MULTE ORI DAR ASTA S-A UITAT. DIN PRIETENIE, ROXANEI POATEI-I DATI CEVA.

  2. 9
    nelu Says:

    Pai ce d-na Ildiko a venit cu banii de acasa ? de unde ii are ?ptr ca a luat banii de la alte cocurente! asta e viata ,corect,nu

  3. 8
    dana Says:

    Nici nu ar trebui pusa aceasta problema. Doamna Ildiko a avut acesti bani datorita eliminarilor pe care le-a facut.

  4. 7
    cucu Says:

    Dorina Caludia si Doina faceti parte din gasca celor care cer banii inapoi pentru telefoanele voate de voi.Faceti parte din noua generatie de fiinte la fel cu Alina rele fara scrupule care calca totul in picioare si nu aveti cei 6-7 ani de acasa ,tineret fara bun simt m ai bine zis nesimtite.Voi nu aveti parinti? s-au v-au scapat din v edere si nu mai aveti respect pentru nimeni chiar si pentru voi. RUSINE asa tineret viitorul acestei Romanii.

  5. 6
    doina Says:

    Alina te rog din tot sufletul meu sa nu-i dai nici un ban lui Ildiko pentru ca tu te-ai chinuit aproape zece luni de zile in casa cu niste oameni care au fost tot timpul impotriva ta si care au muncit din greu sa te dea afara dar nu au reusit. Banii astia ii meriti din plin.Ildiko daca vrea bani sa o trimita la munca pe nora-sa care s-a dovedit a fi cea mai rautacioasa persoana din concurs, in ciuda comportamentului ei aparent frumos si linistit din ultima vreme.Tocmai deaceea a stat asa cuminte.Credea ca pacaleste publicul dar nu i-a iesit.Ildiko a uitat de cate ori te-a nominalizat pe tine?Sper ca nu.Tine-ti banii si nu da nimanui nici un leu pentru ca nimeni nu va crede ca tu intradevar esti o fata buna daca faci acest gest.Sunt o mama de 48 de ani care are 3 copii de virsta ta si mai mari.

  6. 5
    Claudia-Catalina Says:

    Este decizia Alinei si ea stie cel mai bine daca sau nu ii da.Si acesti bani face parte din cistigul ei si e normal sa fie la Alina daca ea vrea sa ii imparta si crede ca restul sunt suficienti pt viitorul noii sale familii e bine Dar ii vor mai primii?

  7. 4
    Dorina Says:

    Ar putea Alina sa ii dea macar 10.000 de ron pt.ca este singura mama care pleaca fara nimic.Asa Alina ar arata ca nu este chiar atat de rea pe cat a lasat sa se vada.

  8. 3
    any Says:

    D-na Ildiko ar trebui sa nu-si fii pus nadejdea in banii pe care AR FI PUTUT SA-I CASTIGE, DE CE SA ISI FI FACUT PLANURI , CU NISTE BANI CARE NU CREDEA CU CERTITUDINE CA II VA CASTIGA. Alina sa-si pastreze castigul sa se iubeasca cu Ionut sa-si cheltuiasca banii cum vrea si sa investeasca in ceva util, iar pe d-na Ildiko sa o lase ca este MATURA si pana la varsta pe care o are putea sa-si stranga ceva bani albi pentru zile negre. NU-I DA NICI UN BAN NU MERITA TRAIESTE-TI VIATA CA ESTI TANARA

  9. 2
    any Says:

    NU CRED CA AR FII CORECT CA ALINA SA II DEA BANII INAPOI D-NEI ILDIKO PENTRU CA IA CASTIGAT CINSTIT .

  10. 1
    jupanul Says:

    Da, parerea mea este ca alinoasa ar trebui sa-i dea banii… “in puii mei” lu ildiko. sunt oameni sarmani alda ildiko si oricum un biliard si jumatate, cat ii va ramane dupa ce se desparte de prostu de ionete ii vor ajunge bubulinei, ce pusca si cureaua mea… (lunga si tare)

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free