Roger si doamna Ana au parasit competitia Nora pentru mama 3


La Seara eliminarilor din 30 mai 2009 s-au facut eliminari de baieti. Un baiat impreuna cu mama sa a trebuit sa paraseasca competitia.

Cei votati de fete au fost: Stefan, Ionut si Roger. Toti cei 3 au avut sanse mari sa paraseasca competitia , insa numai unul dintre acestia a plecat in final, si acela a fost Roger.

Doamna Antoneta a iesit din nou Mama Saptamanii, lucru care a ajutat-o sa scape de eliminare.
Pe primul loc in randul fetelor, a fost iarasi Mihaela, care a obtinut titlul de Mireasa Saptamanii, si pentru ca ea a fost si singura care l-a votat pe Roger, acesta a fost nevoit sa paraseasca concursul impreuna cu mama sa, doamna Ana.

Ce parere aveti de plecarea celor 2 din competitia Nora pentru mama ?

15 comentarii la “Roger si doamna Ana au parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    darsim Says:

    Roxana, sincer nu stie deocamdata ce vrea si nici de ar mai intra 100 de baieti pt ea, nici de ar mai participa la 100 de emisiuni NPM nu ar putea sa si gaseasca pe cineva, pt ca in casa nu se simte”in largul ei” lucru spus chiar de ea intr o emisiune cand a sunat o telespectatoare si i a spus acest lucru,iar ea l-a afirmat.

  2. 9
    darsim Says:

    Cred ca Mihaela putea sa-l nominalizeze pe Catalin, deoarece mama lui a iesit in ultima perioada pe locul 2 si deci era protejat si n felul acesta nu mai iesea nimeni!

  3. 8
    petrika Says:

    alina e o vipera

  4. 7
    gabriela Says:

    Scuze, am vrut sa scriu din cauza ploii nu am vazut….etc.
    A! Roxana -daca ar fi ramas Roger cred ca iesea ceva din asta insa cei falsi se simt amenintati sa ca acum joaca murdar, dar s-a vazut cine sunt de fapt din limbaj .

  5. 6
    gabriela Says:

    Din cauza loii nu am vazut finalul sambata si mai nou nici seara nu pot sa vad emisiunea ca au schimbat ora si sunt la servici. Imi pare rau ca Mihaela isi arata fata-s-a folosit de Andreea si calca pe “cadavre”, se foloseste si de blonda impotriva celorlalti.RUSINE! Alina si Ionut joaca tare… mototolul a prins glas de cand a venit maicasa iar Alina cred ca se foloseste de el-parerea mea.Cred ca mai bine erau eliminati cei fara cuplu, sa vedeti ca asa cum ataca, Mihaela ia banii dar nu o vad cu Alexandru, v-a fi ca Tatiana si Dragos-numai banii. Sincer, nu au fost persoane interesante in formula asta, cam necioplite si daca ar fi avut cum cred ca se omorau intre ei acolo!

  6. 5
    ionela nita Says:

    eu ii dau dreptate lui mihaela deoarece chiar nu avea cum sa nomonalizeze pe altcineva fiind de atata timp in casa,si oricum nu cre ca roxana lar accepta pe roger ca iubit si adevarul e ca nu avea fata de ea,ei ii tre pe cineva pe masura ei.este foarte frumoasa si desteapta.aoleu miam adus aminte de catalin,vai de mine ………..vrea sa faca cuplu cu roxy……ce ar fi…….se crede asa d frumos dar de unde este un naspet si el si lucica.imi place de mihaela si de alexandru,asemenea si de alina cu ionut,infine de toti in afara de catalin,lucica si stefan cu stela.cam atat am avut de obiectat.MULT NOROC SI SPER CA MARELE PREMIU SA CASTIGE UN CUPLU

  7. 4
    anda Says:

    Sacha, sa-ti fie rusine, nu asa se comenteaza parerile. Putin respect ! “Se vede ca ai fost la prasit, taranule” – ce poate sa insemne asta? Nu cumva mananci paine pentru ca exista tarani care merg si asuda pe camp? Taranul este o fiinta sfanta, traieste in Creatia lui D-zeu, respectand absolut totul inclusiv un badaran ca tine.La inceputuri nu au fost orase, cu timpul s-au format targuri care ulterior au devenit orase, in concluzie toti suntem tarani ca provenienta , chiar daca acum suntem oraseni pentru ca ne-am nascut la oras. Cu siguranta bunicii sau parintii multora provin de la tara. Mihaela a inceput sa joace tare. Nu a fost cinstita cand a explicat cum a gandit pentru seara eliminarilor. Se teme sa nu fie votata Roxana din nou.Daca era corecta l-ar fi votat pe Catalin pentru ca stia prea bine ca d-na Lucica va fi votata macar pe locul 2 si astfel nu ar fi iesit Roger, dand posibilitatea Roxanei sa-si sudeze cuplul. De Alina ce sa mai spun : loveste din plin ca omul prost si rau. Cine sapa groapa altuia pica el in ea. Nu se stie cat va mai fi votata d-na Antoaneta si atunci sa o vad cum va miorlai. Dupa mine ar trebui eliminati cei care nu au cuplu si mai spre sfarsit va trebui cu siguranta eliminat un cuplu. D-na Lucica are deja destui bani si in afara de faptul ca distruge tot inclusiv imaginea lor nu ar mai trebui votata. Ar fi interesant cum ar juca ceilalti fara ajutorul doamnei intrigante si rea.

  8. 3
    mirela_8619 Says:

    sasha taran e acel ce vorbeste asemenea cuvinte ca tine…………..taranule cum iti permiti sa vb asa cu alte persoane care tu nici macar nu le cunosti?…………iat pentru roger,bravo roxana va iesi …………asaca asteapta si vei vedea ce va fi,eu una iti doresc multa bafta si sper ca totul sa fii bine

  9. 2
    ADA Says:

    plekrea lor MI SE PARE FFF CORECTA…..

  10. 1
    sasha Says:

    Ba ROGERICA fraierica dute-n pl me de retardat , ai iesit din casa tu si mata care MATA aia a venit doar pt bani si acu la sfarsit isi plange in poala k a pierdut-o pe Roxana…ha haha ce a avut-o vreodata pe Roxana k sa o si piarda sa fim seriosi.Si ba BADARANULE mai uitate intai si la fatza ta si dupa aia sa ai curaj sa te duci sa abordezi o fata finutza si gingasa precum Roxana. La fatza aia de taran coclit cu siguranta nici NIkita sau Sexy Braileanca nu s-ar fi uitat la tine.
    HUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUUU
    Mai uitate si tu printr-o revista , mai uitate si tu pe la ceilalti baieti cum se aranjeaza , cum se imbraca ….si in primul si primul rand cu VB cu o persoana …. nu ca tine repeti o fraza de 100 de ori.
    hai BAFTALOOOO k este de RENDEL si mai spalate cu putin lapte pe fatza aia k se vede k esti de la TARA si k ai fost la PRASIT.
    RETARDATULE, OBOSITULE, TARANEEE
    No bini k ai iesit k altfel reclamam CNA-ul sa te de-a ei afara k sperii copii care se mai uitau la tv , dar bn k a facuto MIhaiela inaintea CNA-ului.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free