Cine sa plece sambata 30 mai 2009?


Seara de sambata 30.05.2009 este foarte asteptata. In cazul unor eliminari cine credeti ca ar merita sa paraseasca competitia Nora pentru mama 3?

36 comentarii la “Cine sa plece sambata 30 mai 2009?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ene catalin Says:

    cred ca toata lumea in finalul finalului vrea banii,acest lucru nu este rau dar sa ajungi sa te mahalagesti in felul acesta nu se poate,fratilor este emisiune televizata

  2. 29
    ene catalin Says:

    eu cred ca s-a ajuns prea departe la aceasta emisiune

  3. 28
    dumitrascu Says:

    cred ca ar trebui sa iasa alina k este o prefacuta si vrea doar bani

  4. 27
    bia Says:

    ROGER SI DN ANA

  5. 26
    ilenuta Says:

    sa plece Lucica si Catalin

  6. 25
    cristina Says:

    Trebuie sa fiti eliminati toti in frunte cu moderatoarea GABRIELA CRISTEA-TOADER pentru ca acum la finalul concursului isi arata adevarata lor fataaaaaaa .Este logic fiecare isi apara interesul adica BANIIIIIIII.Speram ca se vor linisti dar nu cred.Nu ar fi ROMANI daca nu sar gandi la BANI,LA CE SAR GANDI.

  7. 24
    LAURA-BLAJ Says:

    Dupa parerea mea ar trebui eliminati Antoaneta Alina si Ionut, Alina nu mai are rusine de nimeni si nimic, in schimb soacra ei este de nerecunoscut. Preferatii mei sunt Mihaela si Alex si de aceea o sa ii votez ca sa ramana perechea finalista.
    O idee ptr Gabriela: realizeaza si o emisiune cu fete casatorite ca poate vor mai multe sa participe.

  8. 23
    Claudia Says:

    Sa plece catalin lucica stela stefan andreea. SPER SA IMI VAD FAVORITI PROTEJATI PT CA MERITA SI PT CA AU SUFERIT MULT IN CONCURS DOAR PT CA AU DORIT SA IUBEASCA SI SA FIE FERICITI ADICA ALINA-IONUT. IarD-na ANTONETA CHIAR ESTE O DOAMNA.MULTA BAFTA.

  9. 22
    Crisa Says:

    daca se fac eliminari de fete, mi-as dori sa plece Alina, iar daca se fac eliminari de baieti, Roger, ca oricum nu are nici o sansa la Roxana

  10. 21
    Ana Says:

    Am observat ca pe pagina de blogg a Alinei nu se poate comunica!de ce oare?este vorba de situl oficial al concursului si nu pe acesta!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free