Roxana l-a ales pe Roger


Sfarsitul de saptamana a fost foarte asteptat de catre toti telespectatorii si foarte emotionant pentru cei 2 admiratori ai Roxanei, care au stat cu sufletul la gura, pentru a afla decizia pe care ea o va lua la sfarsit de saptamana.

Finala din 16.05.2009 a fost plina de surprize mai mult sau mai putin asteptate. Mihai a decazut foarte mult in ochii Roxanei prin atitudinea pe care a avut-o cu mama sa, desi initial parea ca cei 2 sunt pe aceeasi lungime de unda.

Roxana a avut de luat o decizie destul de grea, pentru care a reflectat destul de mult. Alegerea ei a fost in final Roger, care a avut asa cum se stie avantajul de a-l cunoaste putin mai bine decat pe Mihai.

Roxana a tinut sa mentioneze faptul ca, alegandu-l pe Roger nu inseamna ca va forma un cuplu cu el, ci va incerca sa-l cunoasca mai bine.

Care credeti ca a fost dezavantajul lui Mihai, in alegerea Roxanei?

15 comentarii la “Roxana l-a ales pe Roger”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    mystery Says:

    imi place foarte mult roxana…e foarte frumoasa si respectuoasa…parerea mea e ca ea nu il place pe roger si cred ca i-ar fi placut sa faca un cuplu cu mihai dar a renuntat din cauza comportamentului mamei acestuia care a lasat de dorit….s-ar fi potrivit mai bine cu mihai…roger este un prefacut…

  2. 14
    camy Says:

    Nespalata aia de Andreaea sa lase gura mica,parca e crescuta in mahala.Inafara de faptul ca jigneste ce mai stie altceva

  3. 13
    camy Says:

    Imi place foarte mult doamna Lucica si o sustin in tot cea ce spune

  4. 12
    camy Says:

    roxana este o increzuta si o prefacuta daca nu ar fi matusa ei sa o voteze ar zbur demult afara.

  5. 11
    daniela Says:

    nu se potrivesc deloc Roxana se gandeste la Bogdan la placut de cand a intrat in casa

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free