Mihai este sfatuit sa se orienteze catre Ioana


Baietii din casa l-au sfatuit pe Mihai sa-si indrepte atentia catre Ioana, o fata finuta, cu care cred ei se potriveste. Mihai nu a fost de aceeasi parere, afirmand ca Ioana nu este genul lui de fata si nu va putea sa formeze un cuplu cu ea.

Credeti ca Mihai si Ioana s-ar potrivi?

10 comentarii la “Mihai este sfatuit sa se orienteze catre Ioana”

  1. 10
    mystery Says:

    ar vrea ioana sa se uite mihai la ea…da nu are sanse

  2. 9
    mystery Says:

    eu chiar nu inteleg ce mai cauta ioana in concurs….cuplu nu are .baieti dornici sa intri pt ea nu sunt…:)…nici nu e frumoasa ,,, sta si ea pe langa andreea si mihaela si isi baga nasu peste tot…nu stiu de ce nu o dati afara…concursul se numeste nora pentru mama … sa ramana in casa doar cele care au cuplu nu?asa ar fi corect.

  3. 8
    fany Says:

    nu se potrivesc deloc.

  4. 7
    madalina calarasi Says:

    nu prea cred ca s ar potrivi, mihai e genul de baiat mai golanas care nu s ar uita decat la o fata extrem de frumoasa. ioana nu e chiar asa, daca e sa formeze cuplu ar faceo doar pt bani…ca mihaela si alex ca se vede ca nu se plac,o fac doar de dragul concusului.si in plus victoria nu ar vrea o pe ioana, ca si asa azi dimineata cand gaby a intrebat o daca ar placea o pe ioana ca femeie, i a soptit imediat sa zica ca nuuuuu…ce sa mai zic?

  5. 6
    katy Says:

    Nu stiu daca Ioana ar vrea sa-si nenoroceasca viata intrind intr-o astfel de familie dar din comportamentul ei lasa sa se inteleaga ca nu i-ar displacea compania lui Mihai .Depinde pina unde vrea sa mearga, daca vrea doar sa aiba si ea pe cineva in concurs, nu-i rau dar daca se lasa dusa de val …n-o vad bine.

  6. 5
    flori Says:

    nu sar potrivi niciodata ca ioana e o urata si mihaita este un domn pe langa o uratanie si k asta am descriso pe ea!!!!!!!!!
    Ioana sar potrivi k roger la fizicul lor.

  7. 4
    maria Says:

    ema cred ca tu esti cam dusa cu capu de unde ai tras tu concluzia ca roxana este o parasuta si ca mama lui mihai este o doamna?Cred ca tu nu te uiti prea bine la emisiune

  8. 3
    ema Says:

    Ioana e urata,Mihai e frumos si mama lui e o doamna.Nici cu parasuta de roxana nu se potriveste.Cu Alina s-ar potrivi:fata fina,frumoasa ce mai vreti

  9. 2
    Claudia Says:

    Nu prea cred ca va fi o relatie intre Ioana si Mihai doar pt a nu fi el eliminat si a fi in continuare in jurul Roxanei asta isi doresc sau lasa sa se inteleaga atit fiul cit si mama. Ioana a suferit mult de mica si merita ceva mai bun nu cum sunt cei 2

  10. 1
    anda Says:

    Cred ca s-ar potrivi foarte bine.D-na Victoria nu o sa accepte niciodata pentru ca ea vrea si banii de la kanal D si o fata de familie, de aceea se cramponeaza pe Roxana.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free