Doamna Antoneta – Mama Saptamanii


La finala saptamanii din 9.05.2009, a avut loc o rasturnare de situatie in ceea ce priveste titlului de Mama Saptamanii. Doamna Lucica a pierdut teren in fata doamnei Antoneta, care a iesit saptamana aceasta Mama Saptamanii, spre bucuria Alinei si a lui Ionut care isi doreau de mult acest lucru.

Ce parere aveti de noua Mama a Saptamanii?

33 comentarii la “Doamna Antoneta – Mama Saptamanii”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    Ana Says:

    Mai copii,Alina si Ionut nu-i mai dati atentie dnei Lucica!va provoaca si provoaca pe toti impotriva voastra pentru a va defaima!Ignorati-o,va rog!

  2. 32
    Ana Says:

    IN alegere miresei acestui show,ar trebui sa se tina cont si de faptele pe care fiecare fata le-a facut in concurs!Discutiile astea dinte cei trei si Lucica sunt strategice au un anumit scop,dar nu-mi dau seama al cui!?Dintr-o simpla discutie Lucica amplifica subiectul,pentru ca cei cu care dialogheaza nu-si dau seama de capcana in care sunt atrasi!Acestei femei nimeni si nimic nu-i sta in cale,a dovedit-o de fiecare data!De ce nu se discura de sticlele de bauturi aduse de Ioana in casa pentru Lucica si Catalin,parca asa am inteles mai multi dintr-o emisiune?de ce nu dezvaluiti si alte ascunzisuri?de ce MIhaela nu este fortata sa spuna secretul?este adevarat ca este vorba de viata ei personala,dar odata ce a intrat in concurs trebuie sa joace cincstit!

  3. 31
    Ana Says:

    Ne supara nedreptatile ce se comit asupra unor concurenti,pe care-i consideram,nevinovati!De ce se admite un astfel de tratament preferential?este adevarat ca nu poti multumi pe toata lumea,dar ce se petrece este prea flagrant!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free