Ionut si d-na Lucica sunt in conflict


Astazi, Ionut si d-na Lucica au intrat in conflict, deoarece Ionut nu a mai rezistat jignirilor pe care d-na Lucica i le adresa d-nei Antoaneta.

D-na Lucica a declarat ca nu crede in logodna lui cu Alina si considera ca totul este doar o strategie de a castiga concursul Nora pentru mama 3. In acest moment, doamna Lucica regreta momentele cand i-a luat apararea Alinei, pe care o considera in prezent o falsa.

Pe langa jignirile aduse, Mama Saptamanii, si anume doamna Lucica nu a putut sa se abtina si a declarat despre acestia..”si o familie de tigani s-ar fi purtat mai frumos”.

In pauza de publicitate, Ionut si Catalin s-au certat foarte tare.

Cui ii dati dreptate in acest conflict?

70 comentarii la “Ionut si d-na Lucica sunt in conflict”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    d-na vasilica Says:

    IMI PLACE FFF MULT DE D-NA LUCICA SI AS VREA SA O INVIT LA MARE.
    LOC:CONSTANTA JUD:CONSTANTA
    DACA DORITI PUTETI VENI TOTI TREI.(CATALIN SI ROXANA).
    CARTIER:TOMIS NORD
    STR.:SUCEAVA
    NR.8
    BL. U2
    SC. B

  2. 69
    ANA Says:

    lUCICA este dupa aspect o femeie hermafrodita , sa-mi fie cu iertare dar aspectul barbatos si rautatea care -i este intiparita pe figura aceentuata de lipsa danturii, dealtfel si la fiul sau , sunt doua fiintze respinse de colectiv, egoiste, barfitoare , rappzbunatoare , f. greu acest copil grasunel isi va gasi o pereche, poate chiar deloc, pentru ei totzi sunt prosti, sarmani si chiar….. MOLDOVENI PROSTI pentru acest aspect ar fi trebuit chiar eliminatzi

  3. 68
    ANA Says:

    E CRANCENA ACEASTA FEMEIE BARBATA ARE CIUDA PE TOATA LUMEA MAI ALES CA A VENIT DEGEABA NU I-A GASIT CONSOARTA PURCELUSULUI SI NICI N-O SA-I GASEASCA

  4. 67
    ELENA Says:

    NU AM INTALNIT IN VIATZA MEA O CREATURA MAI REA SI MAI OPRDINARA CA ACEASTA LUCICA SI FIUL EI LA FEL , MAI E SI PROST PE DEASUPRA

  5. 66
    loredana Says:

    MIE IMI PLACE FOARTE MULT DE D-NA LUCICA SI DE CATALIN.DACA NU AS AVEA PRIETEN L-AS LUA PE CATALIN DE SOT.ESTE O FRAIERA ROXANA CA NU IL ACCEPTA.ACUM DE ALINA CE SA ZIC ESTE O PARVENITA CU TARANUL ALA DE IONUT.AS VREA SA FIE DATA AFARA DE CATRE MAME.

  6. 65
    anda Says:

    Perioada de relache pentru d-na Lucica a luat sfarsit odata cu iesirea d-nei Victoria din casa. Lucica se zbate acum ca pestele pe uscat. Nu mai poate ea sa dirijeze jocul. Fiind o femeie de 58 de ani si pregatirea cu care se tot lauda nu are nici o scuza la comportamentul si vocabularul pe care-l adopta. Nimeni nu este obligat sa-i suporte jignirile si terfelirea pe care le aplica. Toata mocirla din casa este facuta de d-na Lucica &fiul. Rabufnirile lui Ionut si ale Alinei sunt pe buna dreptate. Nu sunt de acord insa, cu lipsa lor de educatie si stapanire de sine. Se poate lua pozitie si cu argumente si comportament civilizat mai ales ca au terminat o facultate. De ce nu o iau de exemplu pe Roxana ? Si ea a fost atacata si a stiut sa iasa din conflict cu fruntea sus , fara sa ajunga sa-si pateze imaginea. Orice om stie sa foloseasca si cuvinte urate, sa tipe in loc sa vorbeasca dar totul duce la respectul de sine. Acest lucru ar trebui sa-l invete majoritatea celor din casa. Daca ar proceda asa d-na Lucica ar vorbi singura. Oamenii ar trebui sa inteleaga ca SINELE este adevarul iar EGOUL minciuna in spiritualitatea noastra.

  7. 64
    adynutza Says:

    Ionutz face foarte bine ca isi apara mama,chiar dak aceasta a gresit sau nu este datoria sa sa-i i-a apararea,iar Alina este o fata de nota 10…..

  8. 63
    dominiq Says:

    Alina nu trebuie sa se lasa calcata in picioare de D-na Stela si de Andreea. Andreea este sub orice critica Nu stiu cum si unde a fost crescuta aceasta fata este de plans pofta ei nebuna pentru cearta. D-na Lucica nu se desminte, este o doamna pana la capat. Din ce in ce mai mult imi place Ioana. Imi place privirea ei deschisa si felul ei de a fi. Cred ca stie sa fie o buna prietena. Catalin si Alex raman preferatii mei. Imi pare rau ca nu am o fata , ca mi-ar place un ginere cum este Catalin. De Alex nu spun nimic, ca ma bate Mihaela. Ma intorc la Ioana si spun ca este pacat ca baietii nu vad decat invelisul , exteriorul, si nu intuiesc fondul, cu toate ca la Ioana nici exteriorul nu este de lepadat.

  9. 62
    Ana Says:

    Deci,dintre toti,cei mai decenti au fost Ionut si Alina;desi s-a incercat compromiterea lor prin antrenarea in diverse stari conflictuale din casa;cat s-a reusit,nu pot eu judeca!si de Roxana imi place,are demnitate,verticalitate,iar prietenia cu Alina spune ceva si cred ca este binevenita pentru ambele!Despre Roger nu pot afirma decat ,ca ,am impresia ca nu prea-i este pe plac ,Roxanei,alegerea facuta!Dar asta e ,de unde sa aleaga fata ceva mai bun pe masura calitatilor ei?De Mihai nu s-a putut atasa din cauza mamei acestuia,cred!

  10. 61
    Ana Says:

    Este f adevarat ca Alina este o fata blanda,cu bun simt,spirituala,chiar inteligenta!nu se prea percepe acest lucru pentru ca nu se doreste!de ex.,in emisiunea de aseara eu nu i-am vazut de loc!nu erau?sau nu au fost filmati si ei.Appare in prim-plan numai Andrea cu Stefan si cele doua pupeze-prietene!Am vazut si am banuit ca aici se va ajunge,cum s-a terminat prietenia dintre ele?Deci,am avut perfecta dreptate cand am spus,de multe ori,ca Andreea este rea,impulsiva ,ca nu stie sa asculte pe cel de langa ea,rautacioasa,barfitoare ,si dupa cum am vazut ne-a inselat increderea si cu povestea cu telefonul!Ea este o protejata in casa,si nu stiu de ce?nu are nici un merit!In emisiunea de ieri a fost mai mult acuzata ,luata la intrebari Ioana,nu ea!Si Ioana este putin rea,invidioasa,dar o inteleg,ii inteleg replicile si frustrarile,dar asta nu o scuza!Este ,sau mai bine zis a fost ca o ALBINUTA a celor doua!Din locul unde a crescut a luat cei mai urat:maimutareala,certurile si barfa,atat cat am putu sa vad din cate situatii a fost implicata,dar e timp de corijare!Am vazut cum o maimutarea,pe la spate ,pe Antoaneta,cand s-a certat cu ea!si nu mi-a placut!Asa ca nu e nimeni mai grozav decat altul,acolo!Fiecare si-a aratat adevarata fata!

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free