Ramona – “in categoria asa NU”


Ramona a demonstrat de cand a intrat in concurs si pana acum, ca este o fire foarte puternica si care atrage la orice pas conflicte.

Ea a reusit sa-i uimeasca aprope pe toti prin comportamentul ei “agresiv”, iar Costin Marculescu a marturisit ca Ramona ar putea corespunde grilei “in categoria asa nu”.

Ce parere aveti de comportamentul Ramonei de pana acum?

8 comentarii la “Ramona – “in categoria asa NU””

  1. 8
    lory Says:

    imi pare rau k s-a comportat asa parea o fata ok. mai bine k a iesit pt k dak ar mai fi stat kred k sa-r fi luat la bataie cu dna Victoria……..

  2. 7
    fani Says:

    NU STIU CE CAUTA IN CONCURS ,PROBABIL VOIA SA-L CUCEREASCA PE MARIAN

  3. 6
    ADA Says:

    este o fata super okk…trebuia sa o bata pe alina…..ramona dak vezi msg meu eu te sfatuiesk sa o bati pe alina knd v-a iesi din ksa npm…este o prefakuta

  4. 5
    anana Says:

    RAMONA era OKdar s-a comportat dupa cum i s-a raspuns

  5. 4
    anda Says:

    Dupa ce si-a dat cu stangul in dreptul si invers, a avut macar bunul simt sa le roage pe mame sa o nominalizeze pentru a iesi din concurs. Foarte bine pt. ca umplea randul celor cu proasta crestere desi avea momente cand stia sa se comporte si civilizat.

  6. 3
    adi adrian Says:

    ramona, esti cea mai super concurenta!!!! am aceeasi fire ca si tine si eu nu te-as incadra in categoria “asa NU”… Foarte bine, ramai asa cum esti tu, originala, nu falsa ca toti ceilalti (tarani) din casa… pacat ca nu ai nici o sansa pt finala :(

    P.S. cristy(de mai sus) du-te tata la o manastire ca acolo e liniste si pace si lasa fata sa faca ce vrea…sfatul meu pt tine e sa te inscrii si tu la urmatoru’ concurs sa vedem daca tu ai avea ce cauta….
    BAFTA RAMONA!!!!

  7. 2
    cristy Says:

    nu ai ce cauta in emisiunea asta esti salbatica sati fie rusine nu se sare la batae indiferent de ce este alina este o dulce rusine

  8. 1
    sorina Says:

    ESTE O FATA OK TINE-O TOT ASA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free