Mihaela si Alexandru – despartire sau cuplu cu probleme?


De curand Mihaela si Alexandru intampina unele probleme in cuplu. Mihaela a aflat de intentia lui Alexandru de a face cuplu de complezenta cu altcineva, lucru care a determinat-o sa mediteze mai mult asupra continuarii sau nu a relatiei.

Desi Alexandru regreta cele declarate si marturiseste ca in realitate nu ar fi facut acest lucru, Mihaela considera ca desi au luat decizia ca relatia sa mearga mai departe, cuplul lor nu va mai fi ca la inceput.

Credeti ca in final Mihaela si Alexandru se vor desparti ?

21 comentarii la “Mihaela si Alexandru – despartire sau cuplu cu probleme?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 21
    Ioana Says:

    “Nu vor face casa buna cei doi. Din start s-a plecat cu nehotarare. Mihaela a fost cea care atunci cand a intrat coana Lucica cu fiul sau i-a intors spatele lui Alexandru. Facand psihologia si-a dat iute seama cu cine se pregatea sa mearga pe mai departe in concurs si s-a intors iute spre Alexandru si s-a dat lovita de o mare dragoste. Avand experienta Andreei care a iesit din competitie apoi a fost iarasi primita in concurs, a stat fata cuminte pt ca stia ce urmeaza. Regret pentru Alexandru ca este un baiat cinstit si bun , el chiar o iubeste si crede ca si ea ii impartaseste sentimentele. O sa sufere o deziluzie mare. Nu am intalnit inca in viata sau macar sa aud ca o femeec u studii superioare si cu o situatie buna sa accepte un baiat de conditie modesta, cu scoala profesionala” CE SITUATIE “BUNA” ARE MIHAELA ?? NU ARE O SITUATIE BUNA, VA SPUN EU SI STIU CE VORBESC !!! A MERS IN CONCURS PT BANI, ALEX PARE BAIAT DE TREABA

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free