Andreea si Stefan au implinit 6 luni de cand sunt impreuna


Cu ocazia aniversarii a 6 luni de relatie, Andreea si Stefan au petrecut in casa Nora pentru mama, alaturi de toti concurentii.

In momentul de fata, Andreea si Stefan este cuplul care a rezistat cel mai mult in casa Nora pentru mama 3. Credeti ca acestia vor rezista pana la final?

12 comentarii la “Andreea si Stefan au implinit 6 luni de cand sunt impreuna”

  1. 1
    bella Says:

    LA MULTI ANI INAINTE. ANDREEA TE VOTEZ DAR ;LASA CIOCUL MIC: AI GRIJA DE STEFAN, ESTE UN BAIAT CARE A INCEPUT SA TE IUBEASCA SI SUFERA CAND ESTI NEDREAPTA SI ESTI DE MULTE ORI. BAFTA. FERITI VA DE ALINA SI DE SOACRA EI.

  2. 2
    Cristina Says:

    eu cred ca nu vor rezista chiar da ca se iubesc

  3. 3
    ADA Says:

    IMI SUNTETI DRAGI TARE…CEL MAI SIMTIT CUPLU…. de u ANDREEA imi place la nebunie…esti preferata mea…..te iubesk….esti o fata fff simtita chiar dak te mai ia gura p dinainte eu cred k orice om mai vb si urat…te consider k si sora mea mai mare p kre nu o am in realitate…dar eu te consider surioara mea…..esti o skumpa de tot……pup…ai grija de u……sa fii kt mai tare k asa te vrea surioara ta mai mik……….sa kstigi….s-au dak nu ai sa kstigi mare premiu makr sa fii printre semifinaliste……

  4. 4
    good.angel67 Says:

    Andreea nu mai meriti nici macar sa mai scriu ceva despre tine.Mai dezamagit la maxim si nu mai am incredere in relatia voastra sau mai bine zis in iubirea ta pentru Stefan.Rusine Andreea pt ce ai facut

  5. 5
    Claudia Says:

    Cuplu de complezenta, pt bani sau asa sa avem ce face sa nu ne plictisim in casa sa ne unim pt a duce telespectatori in eroare. Una vorbesc acum iar peste 5 mìnune alta si fac cu totul altceva. Nu vor mai avea timp nici in casa nici afara sa fie cuplu.

  6. 6
    andrada Says:

    Eu cred ca vor rezista pina la sfirsit

  7. 7
    katy Says:

    La multi ani! Sper sa depaseasca momentele acestea prin care trec toti la inceput de drum,pina reusesc sa se cunoascasi chiar sa ajunga in final.mi-ar placea sa-i vad pe Lucica si fi-su ce mutre ar avea,tot ca la logodna sau ca la petrecerea de 6luni!

  8. 8
    .MARIA Says:

    LA MULTI ANI!!!!!
    SUNTETI PREFERATII MEI. VA IUBESC SI VA PUP

  9. 9
    alina.bozianu Says:

    Felicitari si la mai multi ani.Sunteti cuplul meu preferat,dar cel mai bine esa va vedeti de cuplul vostru si sa nu va mai intereseze nimic din ce spun altii.Poate o fac din invidie(in special d-na lucica cu fisu ala care nu isi mai gaseste si el pe cineva.)

  10. 10
    andrada Says:

    Eu cred ca absolut toate cuplurile din casa fara exceptie sunt de complezanta, pentru a cistiga premiul.Sunt convinsa ca afara aceste relatii nu vor rezista nici o zi.Dar dintre toti cei mai falsi sunt Alina si Ionut, si acest lucru nu din partea lui Ionut care o iubeste cu adevarat , ci din partea Alinei care este o falsa, o prefacuta si o fata rea.Daca se va dovedi ca nu am dreptate am sa intru pe forum sa-mi cer scuze fata de aceste afirmatii ale mele.M-as bucura sa trebuiasca sa fac acest lucru.

  11. 11
    anda Says:

    Felicitari !Si cu bune si cu rele au trecut 6 luni. Va doresc bafta in continuare. Sunteti cel mai invidiat cuplu. De aceea se lupta pe toate caile sa fiti eliminati. Fiti intelepti si dejucati-le planurile. Nu va mai luati dupa manipularile celor din casa mai ales ale coanei Lucica & compania.

  12. 12
    maria Says:

    imi pare bine pt ei sper sa castige concursul numai ca sa ii faca in ciuda lui doamna lucica si lui catalin va urez bafta si sunteti niste frumosi

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free