Alina o judecă pe Andreea pentru sms-urile trimise fostului iubit


„Cine nu are păcate, acela să arunce cu piatra!” spune un mare înţelept. Alina şi-a adus aminte cât de dur a fost criticată de Andreea şi prietenele ei atunci când a mărturisit că încă mai are sentimente pentru fostul ei prieten.

Consideră că are dreptul să o judece şi ea acum pe Andreea, la fel de aspru. Concurenta rosteşte răspicat că nu crede în cuplul Andreei cu Ştefan. Ambii au un scop bine definit, acela de a lua marele premiu.

Sursa: www.kanald.ro

12 comentarii la “Alina o judecă pe Andreea pentru sms-urile trimise fostului iubit”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    Ana Says:

    Merita sa fie judecata de Alina,la cate situatii neplacute i-a creeat Andreea acesteia.Andreea este prea nesimtita,prea prost crescuta sa -si asume greseala pe care a comiso?!de fapt a fost favorizata de conducerea concursului si asta o face sa-si scoata ghearele mai tare;rusine pentru ce fel a jucat in concurs si ca este sustinuta in continuare de cei care ar trebui sa asigure buna desfasurare a concursului…fata asta nu merita sa stea in concurs,este lipsita de cei 7 ani de acasa!am crezut ca nu-i mai vad fata si gura spurcata cu care improasca noroi in juru-i pentru a-si atinge scopurile:ba ca se desparte ,ba ca,nu,ce mai ,banii sunt mai importanti,decat relatia cu Stefan!RUSINE!

  2. 11
    ELENA Says:

    andreea e cea mai buna

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free