NPM2: Dragos a uitat-o pe Tatiana


Dupa sfarsitul relatiei, Dragos si Tatiana au incercat sa-si refaca viata si sa uite ca au fost vreodata impreuna. Dintre cei doi, se pare ca Dragos a fost cel care a uitat-o mai repede pe Tatiana si s-a indragostit…de Elena, actuala sa iubita.

In prezent, Dragos si Tatiana sunt in proces de divort. Nu se stie sigur cine a fost mai mult de vina, insa este cert ca cei doi nu s-au iubit atat de mult precum declarau in concurs.

Ce parere aveti de noua iubita a lui Dragos, credeti ca cei doi se potrivesc?

48 comentarii la “NPM2: Dragos a uitat-o pe Tatiana”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ioana Says:

    Tatiana mi-a placut,cuplul lor mi a placut foarte mult.Au fost preferatii mei in concurs.E draguta si fata asta ,le doresc numai bine,insa pentru mine ramane tot Tatiana pe lista preferintelor.

  2. 29
    gabriela Says:

    imi place de noua iubita a lui dragos.este foarte frumoasa.tatiana era urata si nu se potriveau.cred ca doamna veronica nu a avut nici un amestec in despartirea celor doi,dar cred ca dragos a realizat langa ce fel de femeie sta imi pare rau tatiana

  3. 28
    irina Says:

    au fost cuplul meu preferat in casa,imi pare rau ca s-au despartit,erau un cuplu soooper frumos si le statea bine impreuna,acum fiecare stie mai bine,eu totusi sper sa se impece.

  4. 27
    rebeka Says:

    nu se compara cu tatiana ……falsa

  5. 26
    ema Says:

    era mult mai frumoasa tatiana

  6. 25
    iuliana dozescu Says:

    MI-A PLACUT DE TATIANA SI DRAGOS

  7. 24
    statachem Says:

    dragos si tatiana la cit ati patimit s ati suferit la npm2 si ati invins pina la urma dece nu treceti si acum peste daca va iubiti sinteti facuti unul pt altul lumea va vrea impreuna ai veniti la npm 3 amindoi si spunetine ca vati impacat asteptam toti fanii vostri daca tatiana arfi insarcinata ce ai face asteptam raspuns

  8. 23
    marita Says:

    dupa parerea mea Dragosi se potriveste mai mult cu Elena decat cu Tatiana

  9. 22
    alina Says:

    au fost cuplul preferat la npm2…pacat!

  10. 21
    marioaradimache Says:

    parerea mea este ca te potriveai mai bine cu tatiana decat cu actuala

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free