Ioana, Lavinia si Mihaela au reintrat in casa Nora pentru mama


In seara de sambata, fetele iesite din concurs au avut parte de o surpriza…acestea au avut sansa de a reintra in concurs cu drepturi depline. Printre fetele norocoase s-au numarat doar Ioana, Lavinia si Mihaela; acestea au primit o a doua sansa de a demonstra ca merita sa mearga pana la capat in concurs.

Ce parere aveti de intrarea in casa a celor 3 fete?

46 comentarii la “Ioana, Lavinia si Mihaela au reintrat in casa Nora pentru mama”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    sisi Says:

    mihaela?doamne fereste fetito cum de te gindesti sa intri intr-o asemenea familie de nebunice crezi,ca el va fi mai breaz decit tasu sau urita de masa ce crezi ca a invatat in o asa familie?eu sincer asa familie ciudata n-am mai vazut.

  2. 19
    Anda Says:

    Ma bucur ca au reintrat in casa Mihaela si Ioana .Desteaptă Mihaela ca nu l-a acceptat pe Catalin si nu i-a facut hatarul Lucicai.Referitor la Ioana si cuplul Violeta -Marian , sper sa nu apuce finala concursului in casa ., NU MERITA

  3. 18
    Nykole Says:

    Angela nu ti-am fol eu numele..si eu m-am mirat kand am vz 2 com d p acelasi nume,dar kare erau dif!eu nu am treaba ku cei kare scriu..parerile mele sunt doar asupra concursului!

  4. 17
    BARAN ANGEL Says:

    Cum se scrie Angela corect INTELECTUALO??!! Mai esti plina si de tupeu, si proatia iti bate in scafarlie.

    Spune-ti numai parerea, nu mai da cu fleanca si nu mai critica fetele care au mai mult in cap decat tine. Pui cratima si la desteapto! obraznico.

  5. 16
    adina Says:

    imi pare bine ca a intrat in casa mihaiela si ioana

  6. 15
    baran angela Says:

    Mai NIKOLE imi pare rau dak nu e asa cum cred dar eu am impresia k tu esti cea care imi folossti numele,dak te simti cu musca pe caciula fa bine si nu.l mai folosi.

  7. 14
    baran angela Says:

    Inceteaza si nu mai folosi numele meu k ne suparam rau de tot.Las.o ce esti

  8. 13
    baran angela Says:

    Mai desteapt.o CARE IMI FOLOSESTI NUMELE,ia vezi-ti tu de coada ta si da comenturi cu numele tau si dupa dak vrei vorbim serios.INTELECTUAL-O ce nu esti si vrei sa te dai a fi

  9. 12
    Lory Says:

    imi pare bn k au intrat din nou in casa…la iubesc moolt pe fetele astea…si pe andreea…

  10. 11
    Nykole Says:

    Angela t rog sa nu mai com despre mine pt k eu imi spun parerea despre concurs nu despre u sau alti telespectatori kare com…

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free