Doamna Ildiko isi va petrece luna de miere la Paris


Pe parcursul concursului au avut loc tot felul de intamplari mai mult sau mai putin placute. Pentru doamna Ildiko au avut loc intamplari placute si in acelasi timp neasteptate… tatal copiilor ei, fostul sot a venit pe Aleea Dragostei pentru a-si reintregi familia pe care a parasit-o cu mult timp in urma. Acesta si-a cerut iertare pentru toate greselile din trecut si a cerut sansa de a demonstra ca s-a schimbat. Doamna Ildiko a fost ceruta in casatorie, moment emotionant in primul rand pentru ea, copiii lor si nu in ultimul rand pentru toti concurentii din casa.

Doamna Ildiko este dispusa sa ierte si sa o ia de la capat alaturi de “barbatul vietii ei” asa cum a si declarat. Pentru toate greutatile pe care le-a avut in viata si pentru faptul ca este o persoana puternica si optimista…a avut de castigat … si nu numai o luna de miere la Paris, ci toata fericirea de care ducea lipsa.

17 comentarii la “Doamna Ildiko isi va petrece luna de miere la Paris”

  1. 1
    ghita sauro Says:

    sa se duca dar sper sa nu se mai antoarca sa asi tina printu acolo si sa al anvete sa danseze ca sau focut an deajuns de kakao .(buni regizori…) de tot rasul atii perdut minimul 65% din telespectatori succes poate da domnu si va scot astea de pe digi ca vatii pierdut painea..

  2. 2
    dorina Says:

    FOARTE BINE MERITA SI MAI MULT ESTE O MAMA OK CHIAR DACA MAI FACE CATE ODATA GRIMASE.BRAVO KANAL D ATI FACUT UN LUCRU BUN!

  3. 3
    vasi Says:

    era ca o rata deselata la nunta…….saraca palarie ca drag yo fost de ea

  4. 4
    OANA Says:

    MA BUCUR PENTRU EA . SI ROCHIA A FOST SUPERBA . TE PUP CU PUPICI

  5. 5
    VICTORIA Says:

    FELICITARI ! SI CASA DE PIATRA

  6. 6
    st3fania Says:

    casa d piatra…a aratat shmen,dar nu i se potrivea buchetul…:(..

  7. 7
    Lucica Says:

    Dar tu acel ce spui cä nu stiau sä danseze ,esti cumva un as la dans. Ei sint doi oameni in virsträ si nu cred cä ar trebui asa judecati cä nu-ti pläcea cum danseazä,mai bine nu ai fi scris nimic decit asemenea prosti. Imi place doamna Ildiko,mä bucur pentru ei,le doresc casä de piaträ,sä se iubeascä si sä se inteleagä tot restul vietii si sper sä nu iasä din casä pinä nu va fi eliminatä cäprioara de violeta.

  8. 8
    pisy Says:

    ma bucur mult pt ea.e o doamna de nota 10.Casa de piatra.

  9. 9
    zuzolina Says:

    nice

  10. 10
    simonik Says:

    casa de piatra!

  11. 11
    Marius 09 Says:

    Imi pare bine pentru doamna Ildiko si domnul Mihai si mult noroc in continuare pe drumul pe care l-au ales .

  12. 12
    elekes danusia Says:

    ATI FOST O MIREASA FRUMOASA, VADORIM CASA DE PATRA SI ATI AVUT DREPTATE CUBUCHETUL CA DOAMNA LUCICA A SARIT CA SA PRINDA BUCHETUL

  13. 13
    Laura Says:

    CU CE DREPT CERI SA PLECE IOANA DIN CONCURS ,NU ESTI CU NIMIC MAI PRESUS DECAT EA;DU-TE DUPA ASA ZISA LOGODNICA A FIULUI TAU CA NE-AM SATURAT DE TICURILE TALE NERVOASE SAU INCEARCA O TARIE DE PRUNA DIN SIGHET

  14. 14
    andreea Says:

    sunteti niste ticalosi cei care o criticati pe ildiko sa va fie rusine

  15. 15
    angela1234 Says:

    Casa de piatra si sper sa se inteleaga cu sotul ei

  16. 16
    anca56 Says:

    In emisiunea nora ptr. mama se casatoresc fetele nu mamele ca Ildiko se crede ca e mai buna decat ceilalti

  17. 17
    monica Says:

    o apreciez pe dna ildiko nu o meryta dnu mihai este o soacra de nota 10 si o mama extra sa ai dea dzeu sanatate nu trebuie criticata a suferit mult la viata ei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free