Gabriela Cristea a distrus trei rochii intr-o noapte


Moderatorea reality-show-ului “Nora pentru mama” de la Kanal D a avut parte de un incident cu tripla repetitie in ajunul party-ului de sfarsit de an. Bruneta si-a petrecut ultimele minute din 2008 imbracand si dezbracand tinute festive, ale caror fermoare au cedat pe rand, unul cate unul.

Gabi Cristea a incheiat anul 2008 in cel mai neasteptat mod cu putinta. Desi isi planificase din timp fiecare etapa a zilei si stia cu precizie ce va imbraca in noaptea dintre ani, vedeta Kanal D a fost la un pas sa rateze numaratoarea inversa de la 12 noaptea din cauza vestimentatiei. Totul a inceput in clipa in care fermoarul rochiei sale a cedat, adica cu doar cateva minute inainte de miezul noptii. Precauta, Gabriela nu s-a panicat stiind ca mai are inca doua rochii noi-noute la ea special pentru eveniment. Insa, supriza, fermoarul s-a rupt pe rand si la cea de a doua si la cea de a treia rochie, spre disperarea brunetei si a prietenelor sale care o asitau. “O prietena care a fost cu mine acolo chiar mi-a spus ca daca auzea povestita aceasta intamplare nu ar fi crezut-o in ruptul capului”, a povestit amuzata de propria-i peripetie vedeta de la Kanal D. Decisa sa nu-si strice buna dispozitie din cauza unor “evenimente minore” si mai ales sa prinda miezul noptii in mijlocul petrecerii, prezentatorea acceptat o solutie de criza: sa-i fie cususta rochia pe ea. “Asa am ajuns din nou la petrecere cu rochia cusuta pe mine ca nu aveam incotro si ratam paharele cu sampanie. Dar sa nu creada lumea ca s-au rupt fermoarele din cauza kilogramelor adunate dupa Craciun! Erau doar de calitate foarte proasta”, a tinut sa mentioneze vedeta.

Sursa: www.cancan.ro

19 comentarii la “Gabriela Cristea a distrus trei rochii intr-o noapte”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 19
    alexutza Says:

    gabriela fa tot posibilul sa te intoci inapoi la nora pentru mama ca fanii te adora chiar si eu nu pleca de la nora pentru mama esti foarte frumoasa as vvrea sa te cunosc fata-n fata numi place noua reprezentatoare de la’ nora pentru mama’ mirela de luni sper sa fi inapoi la slujba .
    Imi place stlul tau imi place la tine ca ai rabdare cu concurenti
    Mirela am observat ca incearca sa te copieze si nu are sanse sa te copieze
    TE PWWP. sunt o mare fana de a ta
    chiar sunt trista si suparata ca nu esti in emisiune din nou :

  2. 18
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    gabi te rog si daca se poate sa afisati si adresa de hi5 al cristinei si lucian

  3. 17
    gennybarbu Says:

    Sunteti foarte frumoasa, aveti o emisiune extraordinara iar vestimentatiile dv. sunt cu foarte mult bun gust. Datorita situatiei mele financiare nu-mi pot achizitiona astfel de vestimentatii.
    ROG daca se poate sa-mi donati din vestimentatiile dv., pe care nu le mai purtati.Mentioanez ca varsta si masura ne sunt asemanatoare. VA MULTUMESC SI VA UREZ MULT SUCCES!

  4. 16
    mflory97 Says:

    doamna gabriela sunteti cea mai tare moderatoare si cea mai rabdatoare va admir foarte mult sunteti o femeie foarte frumoasa mi-as dori sa va cunosc fata-n fata dar stiu ca dorinta mea ramane doar un vis .Va pup si numai fericire

  5. 15
    ALIN Says:

    lA BANI EI NICI NU SIMTE NICI 30 :) ))

  6. 14
    mihaela Says:

    TE ROG MAINE SPUNEI ALINEI SA IMI FACA CU MANA SI O PUP DULCE.

  7. 13
    mariana Says:

    imi place f mult la gabi k are rabdare

  8. 12
    elena Says:

    A VREA SI EU ADRESA DE MAIL A LUI GABRIELA DACA O ARE CINEVA VA ROG MULT DE TOT ASTEPT .

  9. 11
    angela Says:

    CE DREPTATE AI ELIKA

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free