Mireasa Saptamanii – Roxana (8 dec.-13 dec. 2008)


In aceasta saptamana, la fel ca si in celelalte pe primul loc a iesit Roxana, pe locul 2 a iesit Alina, iar pe locul 3 Violeta.

In acesta saptamana, a fost pentru prima oara cand Mihaela nu a mai fost protejata de public, si din acest motiv a primit 3 nominalizari.

Ce parere aveti de fetele protejate, dar de faptul ca Mihaela nu a mai fost protejata?

22 comentarii la “Mireasa Saptamanii – Roxana (8 dec.-13 dec. 2008)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 22
    raluca Says:

    Alina si Ionut sunt cei mai tari………..imi doresc ca kei doi concurenti sa castige concursul………..mha enerveaza k ceilalti concurenti o invinovateste ffff mult p alina si ea este nevinoavata…………dna Lucica mi-a placut la inceput dar acum nu o inghit d loc pt k s-a certat cu toti concurenti………si aqm se da p lanaga dna Stela …………la seara eliminarilor dupa ke a plecat Andreea a inceput sa zica k imi pare fff rau pt Andreea k pleaca………Alina sa stii k te iubesc si sa ramai pana la sfarsitul competitiei……..

  2. 21
    elena tirc Says:

    Este o emisiune buna dar dna. STELA este enervanta si se ia de toate cuplurile , ar trebui ca in casa sa fie pace si liniste si cuplurile formate sa se iubeasca si sa nu le pasa de altcineva.In legatura cu eliminarile, am observat ca din cauza lor apar certuri si as vrea sa le spun concurentilor ca aceasta emisiune este un concurs si doar un cuplu va castiga. Asadar, va urez tot binele din lume, multa sanatate!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free