Cu care baiat s-ar potrivi Roxana?


33 comentarii la “Cu care baiat s-ar potrivi Roxana?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    facalet Says:

    cu catalin

  2. 29
    alina Says:

    Roxana nu te marita cu Catalin k ai sa regretzi toata viata, cautal pe marian cand iesi afara. Faci un cuplu mult mai frumos cu Marian si e un mult mai inteligent si de treaba. Catalin este pervers cu 2 fete, ai vazut ca te-a jicnit tot concursul, are un suflet rau, hain.

  3. 28
    NICOLETA Says:

    Salut vreau si eu sa imi spun parerea de spre concurenti sa stiti ca Roxana nu sar potrivi cu nici un baiat din casa si mi-ar place ca ea sa castige concursul.Este frumasa,are eleganta in comportamentul ei di casa si vorbeste foarte bine .Este desteapta si educata bravo parintilor ei ca au stiu cum sa o educe si cinste lor.imi mai place si Mihaela si ea este foarte draguta si simpatica si se potriveste foarte bine cu Alexandru si ar cam trebui ca doamna Ildico s ate mai mult cu ei. Miar place ca si Mihaela si Alexandru sa castige concursul.Si de Andeea imi place foarte mult este simpatica si frumoasa si se potriveste foarte bine cu Stefan.si ei ar trebui sa ramana pana la sfarsitul concursului.De Alina si Ionut ce pot sa spun dar nu cred ca se iubeste cu adevarat asa cum spune ei.Le urez tuturor concurentilor mult succes pe mai departe in concurs.

  4. 27
    anda Says:

    Prin intrarea celor doi baieti in casa s-au marit sansele ca Roxana sa faca un cuplu. Pana acum nu i s-a potrivit nici un baiat. Cei , cele care afirma de ea ca este ingamfata, sclifosita si alte rautati, se pare ca sufera de complexitati. Roxana este o fata cu inalta clasa. Este frumoasa, are eleganta in comportament, vorbire. Este desteapta, educata, se imbraca cu mult gust, respectuoasa cu toti cei din casa si foarte bine educata. Cinste parintilor si ei. Oricine si-ar dori un astfel de copil. Eu cred ca i s-ar potrivi mai bine Mihai (baiatul care a intrat acum, cred ca nu am gresit, parca asa il cheama) In ceea ce-l priveste pe Roger am o oarecare indoiala.

  5. 26
    gulap traian Says:

    ciao roxana cred ca te-ai potrivi mai bine cu mine decit cu cei de acolo pa te poop tg…?

  6. 25
    atena Says:

    Roxana esti minunata .Ai clasa cum se spune . Imi placi foarte mult . Felicitari parintilor pentru frumoasa crestere. Nu te grabi sa te casatoresti doar daca ai posibilitatea sa castigi marele premiu . Aceasta suma nu reusesti sa o strangi nici intr-o viata de om . Daca nu merge relatia cu Roger (daca va intra in casa ) gandeste-te sa faci un cuplu , cu Catalin . Sigur nu-i pe masura ta dar pentru bani .Ar fi pacat sa-i pierzi ai cele mai mari sanse . Bafta

  7. 24
    CriStiNa Says:

    Roxana ai face cea mai mare prostie dak ai vrea sa faci cuplu cu Catalin!

  8. 23
    CriStiNa Says:

    Doamna Lucica se vede k este o femeie foarte rea si care vrea sa faca rau in continuu.Imi place f mult de Roxana si de Alina.

  9. 22
    CriStiNa Says:

    Imi place foarte mult nora pentru mama 3!

  10. 21
    jorge Says:

    Roxana daca ai venit sa te casatoresti cu adevarat ,fa un cuplu cu Catalin co no sati para rau.Mai tarziu imi vei da dreptate si eu am trecut prin ce treci tu si la urma am vazut ca nu am ascultat si la sugestiile celor lalti si am dat gres.bafta si multa dragoste

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free