Numele Adela Alexe, cunoscuta in judet ca mama Lacramioarei de la “Nora pentru mama” – asociat cu diverse ilegalitati comise la CSM Calarasi


Alianta PSD+PC a aruncat-o in batalia uninominala din Colegiul nr. 3 Lehliu-Gara pentru Camera Deputatilor pe Adela Alexe, fost consilier judetean si fost director al Clubului Sportiv Municipal Calarasi. Imediat dupa pierderea puterii in judet de catre PSD in 2004, numele Adela Alexe a fost asociat cu diverse ilegalitati comise la CSM Calarasi, de abia acum cateva saptamani Parchetul dand sentinta de neincepere a urmaririi penale in dosarul Adelei Alexe. Dupa patru ani in care, desi consilier judetean, Alexe era vazuta prea putin prin judet, ea fiind detasata cu serviciul in localitatea Snagov, aceasta a hotarat sa candideze uninominal pentru un mandat de parlamentar.

Saptamana aceasta, pesedista s-a prezentat intr-o conferinta de presa unde a povestit cum ii merge in campania electorala si cate sanse are in aceasta batalie uninominala. Una dintre picanteriile povestite de Adela Alexe in acea conferinta de presa este aceea ca multi alegatori, in special femei, o recunosc mai mult ca fiind mama Lacramioarei, concurenta ce a castiga primul concurs “Nora pentru mama” al canalului de televiziune Kanal D.

“In toate localitatile am un castig. Vine omul spre mine si imi spune ‘A, mama lui Lacramioara de la Nora pentru mama. Am votat-o, sa stiti, pe fata dumneavoastra’”, a marturisit candidatul PSD+PC in Colegiul uninominal nr. 3 pentru Camera Deputatilor. Potrivit Adelei Alexe, fiica sa Lacramioara o insoteste aproape in fiecare periplu din campania electorala.

Sursa: www.observatorcl.info

7 comentarii la “Numele Adela Alexe, cunoscuta in judet ca mama Lacramioarei de la “Nora pentru mama” – asociat cu diverse ilegalitati comise la CSM Calarasi”

  1. 7
    elisa Says:

    lacramioara este prefarata mea ea este naturala nu se preface ca Daniela sau Paula nu scriu corect pe romineste dar sint plecata din rominia de 28 ani

  2. 6
    floarea Says:

    sooper lacramioara………cea mai frumoasa din toate etapele nora pt mama………vreau sa stiu daca esti casatorita!

  3. 5
    lavinia Says:

    lacramioara a fost si preferata mea as fi curioasa sa stiu ce mai face??

  4. 4
    bianca Says:

    lacramioara esti preferate mea. te iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! as vrea sa te cunosc

  5. 3
    popescu ileana Says:

    esti o fata ok lacramioara esti desteapta dar imi pare rau ca ni te-ai casatorit cu cristi care si el era ok

  6. 2
    cristynyk Says:

    te iubesc Lacramioara!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 1
    CERASELA Says:

    CE VA F**E PE VOI GRIJA CE FACE ADELA .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free