Gabriela Cristea: «Soacra mea este ca o mamă pentru mine»


Prezentă zilele trecute la ediţia a treia a premiilor “Confidenţial”, acolo unde a primit un premiu pentru audienţele emisiunii “Noră pentru mama” de la Kanal D, Gabriela Cristea a mărturisit că este foarte fericită alături de soţul său, Marcel Toader.

Deşi nimeni nu a crezut în relaţia lor, vedeta Kanal D şi afaceristul îşi trăiesc fericiţi povestea de dragoste şi îşi doresc foarte mult un copil. Ba mai mult, Gabriela a mărturisit că deşi majoritatea femeilor sunt “la cuţite” cu soacrele lor, ea se înţelege de minune cu mama soţului ei: “Între mine şi soacra mea există o legătură deosebită. Când îl sună pe soţul meu, întâi întreabă de mine. Ea e ca şi mama mea”, a spus vedeta.

Sursa: www.click.ro

8 comentarii la “Gabriela Cristea: «Soacra mea este ca o mamă pentru mine»”

  1. 8
    Meri Says:

    D-na Gabriela sunt o fana toate NPM si viitoarele va felicit pe toti pentru emisiune si abia astept sa inceapa in septembrie. Stiu ca aveti foarte multe FINUTE sa va traiasca . Nu vor sa cumpere de la mine IISOARE foarte frumoase vas fi recunoscatoare. daca ar cumpara. Va m ultumesc si Succes.

  2. 7
    cosmin026 Says:

    Buna Gabriela vreau sati spun ca te admir foarte mult esti cea mai superba prezentatoare

  3. 6
    RODICA M Says:

    ..DRAGA,GABRIELA,,,ESTI UN SUFLET MINUNAT SI DEOSEBIT AI MULTE CALITATI ..AM PLINS IMPREUNA CU VOI TOTI IN DIMINEATA ZILEI DE AZI……TE IUBIM …D-ZEU SA TE BINECUVINTEZE IN TOT SI-N TOATE …..MULTE IMPLINIRI SUFLETESI ALATURI DE CEL DRAG –SOTUL TAU ……..MULTUMIM PTR, CA AI INTRAT IN CASELE NOASTRE SI-N SUFLETELE NOASTRE. TE MAI AS/.. CU MULT DRAG SI IN ALTA EDITIE NPM.MULTE PUPICI ….
    O VACANTA PLINA CU SOARE ….BINE MERITATA I-TI DORESC PAAAAAAA

  4. 5
    blondybella Says:

    Iar mama ta ce-a reprezentat pt tine, praful dupa toba si nici macar atat. Acum a ramas cenusa in vant.

  5. 4
    lili Says:

    Soacra ta este o mama pentru tine??!!iar pe mama ta indiferent de situatie nu ai vrut s-o vezi nici pe patul de moarte RUSINE V*COOO…

  6. 3
    ramo Says:

    esti superba asa cum esty te admir si as vrea sa te am ca nasa sincer .felicitari,appr nu mam prezentat sarutmana d-na Gabriela sunt din deva si am 23 ani si sunt fana inraita si sper ca niki o data nu va fi o alta prezentatoare de emisiune care sa te inlocuiasca dar te admir,tot respectu

  7. 2
    emyemyluta Says:

    ba am auzit si eu zilele astea ca nu ar duceo tocmai bn cu sotul ei ca vai vezi doamne ar fi un “bataus” dar sincer vobind o vede cineva pe Gaby ca ar sta langa o persoana cre nu ar face-o fericita? sa fim realisti! eu cred ca e vedeta prin urmare e vanata din toate partile dar nu spuneti asemenea aberati chiar va rog! pe bune din cate stiu eu si ma uit la tv. e singura pers. din” showbaz” sa-i zicem asa,de sex feminin cre a ramas prin tv.si chiar are succes.e frumoasa e desteapta si devreme acasa daca ii putem spune asa. SUCCES IN CONTINUARE NPM(GABY)

  8. 1
    CERASELA Says:

    VRAJEALA FAMA SA TE CRED .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free