Valentina – 19 ani, Mizil


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: studentă

Se caracterizează ca fiind o persoană ambiţioasă care luptă întotdeauna pentru a-şi atinge obiectivele. S-a despărţit de curând de fostul prieten pentru că acesta minţea prea mult. A venit aici cu gândul de a-l uita şi de-a-şi găsi jumatatea. Recunoaşte că e o fire răzbunătoare, în viaţă plăteşte de-obicei cu aceeaşi monedă şi în momentul în care a fost înşelată a înşelat şi ea la rândul ei. Valentina mai spune că e foarte geloasă, dar în acelaşi timp încearcă să găsească explicaţii obiective situaţiilor cu care se confruntă.

174 comentarii la “Valentina – 19 ani, Mizil”

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    DeeDee Says:

    dragutza..

  2. 39
    tomuleasa alexandra Says:

    tine-o tot asa si punele la punct pe acelea care merita

  3. 38
    maria Says:

    MI-AI PLACUT LA INCEPUT DAR MI-AM SCHIMBAT PAREREA DESPRE TINE!ESTI FFINCREZUTA SI SA STII CA SA FII STUDENT NU-I FOARTE GREU ,SI SA STII SI TU INTR-O CEARTA;CEL DESTEPT CEDEAZA;IN SCHIMB TU ABIA ASTEPTI SA FII INPLICATA INTR-O CEARTA SI VB.CA LA USA CORTULUI!!!SI IN CUPLUL CU BOGDAN CRED CA TOTUL E DIN CAUZA BANILOR

  4. 37
    andreea arsene Says:

    DE CE TE-AI VOPSIT?

  5. 36
    Daniel Says:

    Eu zic Viorica ca dimpotriva ii sta mai bine cu culoarea ei naturala. Ea nu e blonda natural, e mult mai simpatica asa. Imi place foarte mult Vali , si ii sta bine cu Bogdan. Doi mumosi:P

  6. 35
    viorica Says:

    sincer iti statea mai bine blonda

  7. 34
    Monalisa Says:

    Naturaletea conteaza in primul rand! Fii puternica si incearca sa fii TU! E foarte important sa incerci sa ii accepti pe toti asa cum sunt. Cu totii suntem oameni si avem calitati si defecte………mult, mult succes!

  8. 33
    Monalisa Says:

    Salut! Te sustin Vale, ai incredere in tine pentru ca sunt convinsa ca vei reusi! Esti frumoasa si educata. Ai grija in continuare de imaginea ta si nu incerca sa te schimbi. Mult succes!

  9. 32
    Monalisa Says:

    Mult succes Valentina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 31
    Andrada Says:

    Esti cea mai faina….Ma bucur ca ai reintrat in casa
    .

Pages: « 18 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free