Valentina – 19 ani, Mizil


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul

Ocupaţia: studentă

Se caracterizează ca fiind o persoană ambiţioasă care luptă întotdeauna pentru a-şi atinge obiectivele. S-a despărţit de curând de fostul prieten pentru că acesta minţea prea mult. A venit aici cu gândul de a-l uita şi de-a-şi găsi jumatatea. Recunoaşte că e o fire răzbunătoare, în viaţă plăteşte de-obicei cu aceeaşi monedă şi în momentul în care a fost înşelată a înşelat şi ea la rândul ei. Valentina mai spune că e foarte geloasă, dar în acelaşi timp încearcă să găsească explicaţii obiective situaţiilor cu care se confruntă.

174 comentarii la “Valentina – 19 ani, Mizil”

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    roxana Says:

    esti ffffff frumoasa

  2. 129
    dyia Says:

    imi place de vali e draguta de roxana … imi place dar nush

  3. 128
    alinutza Says:

    esti si u o Vipera la fel k si Andreea….nu te sufar…multe fitze ai…si nu e nimik de capul taw..esti varza…Barbatoi…bine ti-a facut Bogdan…ma bucur…inainte nu erai asa..

  4. 127
    daniel_29 Says:

    se vede k e super de treaba

  5. 126
    daniel_29 Says:

    fata de gasca

  6. 125
    alice Says:

    esti o tipa dragutza,frumoasa,dar nu stiu ce iti place sa stai langa andreea.nu este o tipa de genu tau.te invata nuumai prostii.preferatele mele st:alina.valentina.roxana.pooooooop:-*

  7. 124
    bla_bla Says:

    In primul si in primul rand, as vrea sa urez tuturor concurentilor, mlta sanatate, fericire, si mult noroc in viata.Sper ca in Cetatea Dragostei sa isi gaseasca fericirea, si la sfarsitul competitiei sa fie multe nunti, dar……………cele care se vor face sa nu se desparta nici o data!!!!!!!!!!!!!
    Preferatele mele sunn Roxana, Valentina si Alina.Dintre mame mi-as dorio ca soacra pe doamna Ildico, pe ca este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.
    este o emisiune pe care o urmaresc de aproape 2ani, si imi place foarte mult.Sun eleva, dar imi place f mult. astept si alte sezoane cat mai frumoase, si cine stie…………..poate ne vom intalni vreodata.
    Doamnei Gabriele ii Urez multa fericire si tot ce isi doreste.Baf5ta in continuare.

  8. 123
    bla_bla Says:

    Mie mi.a plaqu d cuplul Vali-Bogdan in tot deauna.
    Sper, ca dupa ce ese din casa, sa-si reia relatia cu Bogdan, pt ca chiar se potriveau!!!!!!!!!!
    Bafta in continuare si succes in viata!

  9. 122
    Mya Says:

    Esti o tipa dragutza,dar nush ce cauti alaturi de andreea.Mai bine fereste-te si de ea,incearca sa fii amica cu toate,nu te increde in nimeni,cu atat mai putin in Andreea.

  10. 121
    crisssa Says:

    nu e cine stie ce…..bleahhhhhhh

Pages: « 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free