Laurentiu sau Andrei? Ana-Maria este indecisa!


ana-maria-mpfm6-indecisa

Afla ce i-a marturisit Ana-Maria lui Andrei, ce crede Laurentiu, dar si cine are fantezii cu concurenta.

Rezumat MPFM6 din 05.01.2017, ora 10.50:

Faptele Anei-Maria au facut ravagii in competitie! Ana-Maria este nervoasa tot timpul, iar ceilalti concurenti sunt deranjati de comportamentul ei. Ana-Maria nu se face vinovata de plecarea Georgianei.

Ciprian are fantezii cu Ana-Maria.

Laurentiu si Ana-Maria nu-si mai doresc reluarea relatiei. Laurentiu: “Nu am nimic cu Ana. Singurul lucru care m-a deranjat a fost atunci cand a spus ca am format un cuplu de complezenta!”

De curand, intre Laurentiu si Stefania exista o apropiere mai mult decat amicala.

Ana-Maria: “Chiar daca nu ma inteleg bine cu o fata, nu as putea sa-i fur iubitul!”

Mama Stefaniei: “Stefania nu va lua iubitul nimanui din casa! Fata mea nu linge unde a scuipat altcineva! Vreau ca fiica mea sa isi ceara eliminarea, nu vreau cearta! Cred ca e singura concurenta care are o relatie buna cu toata lumea si nu vreau sa se certe!”

Andrei a dezvaluit faptul ca Ana-Maria i-a marturisit ca il iubeste, dar concurenta a spus ca nu-si aduce aminte.

Andrei: “Daca Ana-Maria ma iubea, o facea atunci cand trebuia!”

Intrebat daca ar fi deranjat in cazul in care Ana-Maria si Andrei s-ar impaca, Laurentiu a raspuns: “Ana este un copil care trebuie sa se maturizeze si sa realizeze ce-si doreste! Daca s-ar impaca cu Andrei, cred ca i-ar interzice sa vorbeasca cu mine!”

Edith s-a sfatuit pe toate fronturile cu prietena ei. Dupa despartirea de Ali, Edith s-a sfatuit cu prietena ei cea mai buna, Andreea.

Doamna Dana Ivan a dorit sa intervina: “Nu am sa vorbesc despre baiatul cu care Edith a avut o relatie! Eu personal am invatat ca in aceasta viata, in afara de parinti, frati si copiii pe care Dumnezeu ni da, nu este nimic de neinlocuit! Noi suntem cei care ne hotaram viitorul!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 ianuarie 2017, ora 10.50 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free