Madalina, in lacrimi din cauza lui Petru


madalina-in-lacrimiAfla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 08.12.2016, ora 14:

Prietena Andreei a intervenit telefonic pentru a o sustine pe concurenta in conflictul avut cu Edith. Cristina, prietena Andreei, a lansat o serie de acuzatii la adresa cuplului Edith – Ali. Prietena Andreei: “Edith are un caracter parsiv!”

Tradare si falsitate in competitie! Prieteniile formate la inceputul competitiei s-au destramat pe parcurs. Madalina a izbucnit in lacrimi in urma atitudinii lui Petru fata de ea. Petru a acuzat-o pe Madalina ca nu a sustinut-o pe Edith, ci pe Andreea in conflictul acestora. Petru a sustinut faptul ca ar fi trebuit sa-i fie recunoscatoare lui Edith pentru multe lucruri cu care a ajutat-o pana acum in competitie.

Madalina a spus ca ea nu doreste sa joace competitionat si doreste sa se inteleaga bine cu toate fetele, deoarece ea crede in prietenii.

Doamna psiholog Ioana Tanase a venit in ajutorul concurentilor. Cosmin trece printr-o perioada mai grea si a cerut sa vorbeasca cu matusa lui. Aceasta din urma a intrat telefonic pentru a-si sustine nepotul si a-l incuraja sa depaseasca momentele dificile.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free