Ana-Maria si Laurentiu au anuntat ca formeaza un cuplu


ana-maria-laurentiu-cuplu-mpfm6

Vezi cine a incercat sa le stea in cale.

Rezumat MPFM6 din 08.12.2016, ora 11.15:

Bebe si Maria au luat impreuna o cina romantica, iar mai apoi concurentul a tras propriile concluzii despre aceasta iesire. Bebe: “Nu stiu daca poate sa se infiripe ceva. Nu as fi genul ei de barbat. Mi-a dat de inteles ca vrea sa copilareasca cu acel barbat. Sunt constient ca diferenta face diferenta! Din partea mea nu există niciun impediment! Este o fata matura, dar mi-a dat de inteles ca ea cauta altceva! “

Ali: „Doamna Ivan si-a spus parerea, asa cum se vede din fata televizorului, a tinut sa sublinieze sa nu luam ca pe niste directive ceea ce a spus.”

Cristi: „Mi se pare ca sustinatorii influenteaza foarte mult concurentii! Eu vorbesc la general, nu despre doamna Dana Ivan!”

Mama Georgianei a intervenit telefonic la ”Mireasa pentru fiul meu” pentru a clarifica anumite aspecte. Doamna Lica: “Aveam o parere buna despre doamna Dana Ivan, dar m-a dezamagit! Nu inteleg de ce a spus acele cuvinte despre fiica mea, probabil vrea sa o indeparteze de Edith, altfel nu vad de ce! Viviana, fiica mea, are o gandire destul de matura! Cand a venit acasa mi-a spus lucruri frumoase despre toti, mai putin Andrada!”

Laurentiu si Ana-Maria au anuntat ca formeaza un cuplu de ieri, 7 decembrie 2016. Ana-Maria si Laurentiu s-au sarutat: ”Oficial, noi doi formam un cuplu!”

Ana-Maria a avut parte de o reintalnire emotionanta cu sora ei, Roxana.

Ana-Maria a incercat sa-si pazeasca proaspatul iubit de orice intrusa. Concurenta l-a avertizat pe Laurentiu sa nu joace la doua capete.

Ana-Maria a avut un moment de gelozie, cand a vazut ca Iulia a incercat sa stea de vorba cu Laurentiu. Iulia si Laurentiu si-au clarificat situatia: ”Ana-Maria a fost deranjata!”

S-a temut Ana-Maria ca Iulia il va cuceri pe Laurentiu?

Laurentiu despre Iulia: “Si-a dorit sa ma cunoasca mai mult!”

Iulia:“Eu in general zambesc la toata lumea! Mi-am dat seama ca Laurentiu este interesat de Ana! L-am sfatuit sa se duca sa mai vorbeasca cu ea!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free